Skip to main content

Υπόθεση αρπαγής - Δικηγόρος 33χρονης: Συκοφαντίες όσα λέει ο ΔΣΘ

Ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης κάνει λόγο για απαράδεκτη, αναληθή και συκοφαντική ανακοίνωση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου.

Νομικά κατά του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Στάθη Κουτσοχήνα, για την ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης, με την οποία ζητά πειθαρχική εξέταση για διαρροή πληροφοριών, θα κινηθεί ο συνήγορος της 33χρονης κατηγορούμενης, Βασίλης Νουλέζας.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, «κρίνω απαράδεκτη αναληθή και συκοφαντική την ανακοίνωση σας αυτήν», λέγοντας πως «δεν διοχετεύω στοιχεία της δικογραφίας στα παντοδύναμα ΜΜΕ που τα έχουν εξασφαλίσει νωρίτερα».

Σε δεύτερη ανάρτησή του μάλιστα τονίζει πως «όταν ανέλαβα την υπεράσπιση της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10 χρονης ανήλικης στην Κ.Τούμπα Θεσσαλονίκης οι 2 Δικηγόροι πολιτ. Αγωγής είχαν ήδη συνεντευξιασθεί 30 φορές στην tv προσκεκλημένοι σε δελτία ειδήσεων μιλώντας εκτενώς για τις κατηγορίες λεπτομέρειες και προσθέτοντας νέες με υποκειμενικές αυθαίρετες εκτιμήσεις».

«Ενδεχομένως στο μέλλον η υπεραπιστική τακτική θα μας καθορίζεται από Προέδρους ΔΣ η κριτές του καναπέ» σχολιάζει.

Δείτε τις δύο αναρτήσεις του κ. Νουλέζα: