Τρίτη 9 Αυγούστου 2022
x

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΓΚΛΕΙΣΤΗΣ 51ΧΡΟΝΗΣ: Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ (VID)

Οι συγγενείς γνώριζαν για το περιστατικό εγκλεισμού της 51χρονης από τη μητέρα της ωστόσο δεν τους επέτρεπε να κάνουν τίποτα.

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για την ιστορία της 51χρονης γυναίκας που, που με τον αιφνίδιο θάνατο της 76χρονης μητέρας της το περασμένο Σάββατο, εντοπίστηκε από την αστυνομία κλεισμένη στο σπίτι σε συνοικία κοντά στο κέντρο της Λάρισας.

Όπως ανακάλυψαν οι Αρχές, για 42 χρόνια (δηλαδή από εννέα ετών) η γυναίκα ήταν κλεισμένη στο διαμέρισμα. Συγγενής της 51χρονης που διαμένει στο ισόγειο της διπλοκατοικίας αποκάλυψε, μιλώντας στο onlarissa.gr, ότι γνώριζαν τι συνέβαινε στο σπίτι-φυλακή, το ίδιο και πολλοί συγγενείς που επισκέπτονταν την οικογένεια. Όμως η μάνα δεν τους επέτρεπε να πουν ή να κάνουν το παραμικρό.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του συγγενικού προσώπου της 51χρονης:

Η συγγενής τονίζει χαρακτηριστικά: «Μέχρι που ζούσε ο κουνιάδος μου πριν 20 χρόνια το κορίτσι ήταν καλά αλλά όχι και πολύ, δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς. Όμως, αν είχε επαφή με κόσμο θα ήταν καλύτερα. Μετά τον θάνατο του κουνιάδου μου, το παιδί δεν έβγαινε καθόλου έξω. Είχα πει στην μητέρα της ότι θα την καταγγείλω, και πως έπρεπε να βγάλει το παιδί έξω, αλλά εκείνη με έβριζε μόλις της το έλεγα και με εκβίαζε. Το παιδί είχε πάει μόνο σε τρεις τάξεις σχολείο. Πήγαμε με την γειτόνισσα να το καταγγείλουμε κάποια στιγμή, η αστυνομία ήρθε αρκετές φορές εδώ, ήξερε για το περιστατικό. Όμως εκείνη με έβριζε. Μας έλεγε ότι το ίδιο το κορίτσι δεν ήθελε να βγει έξω και να έρθει σε επαφή με κόσμο».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ