Skip to main content

Υπόθεση Γιακουμάκη: Ο δικηγόρος της οικογένειας μιλά για ανθρωποκτονία

Ο δικηγόρος Δημήτρης Μπούκας της οικογένειας του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη δεν αποκλείει τα επόμενα 24ωρα να απαγγελθούν κατηγορίες.

Ο δικηγόρος Δημήτρης Μπούκας της οικογένειας του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη δεν αποκλείει τα επόμενα 24ωρα να απαγγελθούν κατηγορίες και να υπάρξει χαρακτηρισμός της πράξης σε αυτοκτονία ή ανθρωποκτονία.

«Εκτιμώ ότι ο εισαγγελέας δεν αποκλείεται να πειστεί ότι τελέστηκε ανθρωποκτονία και θα απαγγείλει σχετική κατηγορία σε συγκεκριμένα πρόσωπα μέσα στη ασχολή. Είμαι βέβαιος ότι η μοιραία Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, οπότε χάθηκαν τα ίχνη του Βαγγέλη, υπήρξε εμπλοκή και άλλου ατόμου το οποίο ευθύνεται για τον θάνατό του. Και δεν εννοώ ότι εξώθησε τον Βαγγέλη στο να βάλει τέλος στη ζωή του. Τότε θα μιλούσαμε για αυτοκτονία. Μιλάω καθαρά για ανθρωποκτονία» τόνισε μιλώντας στην «Espresso» ο κ. Μπούκας.

Ο ίδιος εκτίμησε πως είναι σίγουρο ότι θα απαγγελθούν κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ' εξακολούθηση, για τα γεγονότα που συνέβαιναν πριν τον θάνατο του Βαγγέλη.