Skip to main content

Υπόθεση Παντελίδη: Ξεκινά η εκδίκαση αποζημιώσεων- Δεν οδηγούσε εκείνος λέει η οικογένεια

Αποζημιώσεις για ηθική αλλά και οικονομική βλάβη και ηθική και οικονομική ζημιά κατέθεσαν οι δύο κοπέλες που βρίσκονταν στο όχημα του Παντελίδη.

Ξεκινά σήμερα η δικαστική διαδικασία για την υπόθεση του θανάτου του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη σε τροχαίο στην Γλυφάδα πριν από 6 χρόνια.

Η οικογένεια Παντελίδη, μέσω του δικηγόρου τους Απόστολου Λύτρα, θεωρεί ακόμα ότι οδηγός το μοιραίο εκείνο βράδυ δεν ήταν ο ίδιος ο τραγουδιστής και επιμένει πως υπάρχουν στοιχεία ότι το αυτοκίνητο οδηγούσε μία από τις δύο συνεπιβάτισσες του.

Οι δύο κοπέλες αρνούνται ότι συνέβη κάτι τέτοιο και έχουν καταθέσει αγωγές με τις οποίες η πρώτη ζητά αποζημίωση που φτάνει περίπου το 1,2 εκατ. ευρώ για ηθική αλλά και οικονομική βλάβη καθώς υπέστη βαρύτατο τραυματισμό και υποβλήθηκε σε 16 χειρουργικές επεμβάσεις για να αποκατασταθεί η υγείας της . Η δεύτερη κοπέλα απαιτεί αποζημίωση της τάξεως των 90.000 ευρώ για ηθική και οικονομική ζημιά, όπως μεταφέρει η ertnews.

Αναμένεται σκληρή δικαστική μάχη.  Υπενθυμίζεται  ότι υπόθεση πήρε νέα διάσταση όταν η εταιρία, στην οποία ήταν ασφαλισμένο το τζιπ, προσέφυγε με αγωγή της κατά της οικογένειας Παντελίδη, ζητώντας να της καταβάλει τυχόν αποζημίωση που θα επιδικαστεί στις δύο νεαρές γυναίκες που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο με τον τραγουδιστή.