Skip to main content

Υπόθεση Πάτρας: Δόθηκε εντολή για εκταφή της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο θάνατος της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη εγείρει πολλά ερωτήματα και τίθεται υπό διερεύνηση με επείγουσα εισαγγελική εντολή.

Εντολή για εκταφή της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου έδωσε σήμερα η Εισαγγελία της Πάτρας.

Ο θάνατος της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη εγείρει πολλά ερωτήματα και τίθεται υπό διερεύνηση με επείγουσα εισαγγελική εντολή, ενώ ερωτηματικά προκαλεί και το γεγονός ότι παρά το ότι η ίδια είχε ζητήσει να αποτεφρωθεί τελικά κηδεύτηκε.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος πατέρας των τριών παιδιών ήταν ο πληρεξούσιος της γυναίκας και υπεύθυνος για τους τραπεζικούς λογαριασμούς της, ενώ κατά τις πληροφορίες λάμβανε και τη σύνταξή της.

Σύμφωνα πάλι με τις πληροφορίες την είχε εκπροσωπήσει στην πώληση ακινήτου ενώ αναφέρεται ότι είχε σχέση με κάποιο λογαριασμό πολλών χιλιάδων ευρώ. Σε σχέση με την οικονομική επιφάνεια της γυναίκας κάποιοι υποστηρίζουν ότι υπήρχε περιουσία και άλλοι ότι υπήρχαν χρέη που είχαν οδηγήσει την υποθήκευση ενός ορόφου, γεγονός που μένει να διασαφηνιστεί με άρση τραπεζικού απορρήτου.

Οι συγγενείς της πάντως δηλώνουν ότι δεν γνώριζαν τίποτα για όλα αυτά και ότι δεν ενημερώθηκαν ούτε καν για το θάνατό της και επιφυλάσσονται να ασκήσουν όλα τα νόμιμα μέσα μόλις ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ