Skip to main content

Υπόθεση Πάτρας: Μήνυση της οικογένειας Πισπιρίγκου σε δικηγόρο της σπιτονοικοκυράς

Υποστηρίζουν ότι δικηγόρος που εκπροσωπεί συγγενείς της σπιτονοικοκυράς μπήκε στον πρώτο όροφο του σπιτιού και πήρε αντικείμενα της Τζωρτζίνας

Έντονη ήταν η αντίδραση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου για το γεγονός, όπως υποστηρίζουν, πως δικηγόρος μπήκε στο σπίτι της οδού Μπιζανίου, στην Πάτρα, ενώ ισχυρίζονται πως πήρε προσωπικά αντικείμενα της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με το tempo24.news, νωρίς το πρωί του Σαββάτου η Δήμητρα Πισπιρίγκου μαζί με την μητέρα της και συγγενικά της πρόσωπα πήγαν στο ακίνητο της οδού Μπιζανίου, ενώ κάλεσαν και την Αστυνομία, γιατί πως ανέφεραν ο ένας εκ των δικηγόρων που εκπροσωπούν τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς μπήκε στον πρώτο όροφο του σπιτιού και πήρε τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας.

Η τσαντα της Τζωρτζίνας βρέθηκε χθες μέσα στο σπίτι, αλλά τώρα έχει χαθεί.

Μάλιστα η μάνα και η αδελφή της Ρούλας Πισπσιρίγκου, πήραν κάποια πράγματα από το σπίτι που ανήκαν στα τρία παιδιά, προφανώς σε συνεννόηση με την Ρούλα.

Λίγα λεπτά αργότερα η Δήμητρα Πισπιρίγκου μετέβη στην Ασφάλεια Πατρών, προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά του δικηγόρου, γιατί όπως υποστήριξαν μπορεί να είχε το δικαίωμα να εισέλθει στο ακίνητο ως νόμιμος εκπρόσωπος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, δεν θα μπορούσε ωστόσο να πάρει πράγματα που ανήκαν στην οικογένεια της Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας πάντως ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος δηλώνει άγνοια για την αφαίρεση της τσάντας της 9χρονης Τζωρτζίνας, μέσα από το σπίτι.

Το tempo24.news είχε αναφέρει πως χτες υπήρχαν ίχνη παραβιάσεων στο διόροφο της οδού Μπιζανίου.

Νωρίς το μεσημέρι οι δικηγόροι που εκπροσωπούν συγγενείς της σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα πήγαν στο διόροφο όπου έμενε και οι οικογένεια Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου και με την βοήθεια κλειδαρά μπήκαν στο σπίτι.

Αναφέρεται πως χωρίς να έχει εκδοθεί η απόφαση, μετά τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων για να παραδοθούν τα κλειδιά από το ακίνητο της οδού Μπιζανίου, οι δικηγόροι, Κωνσταντίνος Λέων και Ανδρέας Θεοδωρόπουλος άνοιξαν την κεντρική είσοδο.

Όπως υποστήριξαν ανέβηκαν στον πρώτο όροφο όπου βρήκαν παραβιασμένη την πόρτα, δεν συνέχισαν προς τον 2ο όροφο και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες και η είσοδος του 2ου ορόφου όπου διέμενε η σπιτονοικοκυρά έχει παραβιαστεί, δεδομένου ότι οι κλειδαριές είναι παλαιού τύπου και εύκολα μπορούν να παραβιαστούν.