Skip to main content

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Παρίστανε την ανιψιά της σπιτονοικοκυράς και πουλούσε τα πράγματά της

Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου από την Πάτρα φέρεται να παρίστανε την ανιψιά της σπιτονοικοκυράς της και να πουλούσε τα πράγματά της.

Σοκάρουν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως για την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η 33χρονη φέρεται να παρίστανε την ανιψιά της σπιτονοικοκυράς της και να πουλούσε τα πράγματά της.

Υπενθυμίζεται ότι επικρατεί ένα μυστήριο για τον αιφνίδιο θάνατο της σπιτονοικοκυράς που έμενε στον πάνω όροφο του σπιτιού, στο οποίο πέθανε η Ίριδα. Η 69χρονη είχε ζητήσει να αποτεφρωθεί, επομένως η ανακάλυψη των αιτίων που οδήγησαν στο θάνατό της γίνεται εκ των πραγμάτων εξαιρετικά δύσκολη.

Επίσης, φέρεται το ζευγάρι να είχε προστριβές μαζί της καθώς της χρωστούσαν πολλούς μήνες ενοικίων. Ο ΣΚΑΪ βρήκε συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με ενδιαφερόμενη που ήθελε να αγοράσει τα έπιπλα της σπιτονοικοκυράς της, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της.

Η Πισπιρίγκου παρουσιάστηκε στο Facebook ως ανιψιά της και έλεγε ότι πουλάει τα έπιπλα της θείας της, τα οποία ήταν ακριβές αντίκες. Από τις συνομιλίες, φαίνεται ότι προσπαθούσε να πουλήσει πολυθρόνες και φλοκάτες.

Εν τω μεταξύ, ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας αναφέρθηκε στον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού μιλώντας στο ΣΚΑΪ. Όπως είπε υπάρχουν πολλά θολά σημεία που θα πρέπει να διερευνηθούν, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς αιχμές για εμπλοκή του ζευγαριού.

Το μνήμα στο οποίο φέρεται να έχει ταφεί έχει ενοικιαστεί για 3 έτη και το έχει πληρώσει ο Μάνος Δασκαλάκης, σύμφωνα με τον Ρουγκάλα. Εκεί, πάνω σε σταυρό, είναι γραμμένα τα εξής: «Ευγενία Κούτρα – Θεοδωροπούλου, ετών 69, 13 – 9 – 2020», που αντιστοιχούν στο όνομα της σπιτονοικοκυράς, την ηλικία και την ημερομηνία θανάτου της. Ωστόσο, στο μνήμα υπάρχει η φωτογραφία ενός αγνώστου άνδρα.

Όπως τόνισε επίσης δεν υπάρχει πουθενά το πιστοποιητικό θανάτου για την άδεια ταφής που έχει εκδοθεί από δημόσιο νοσοκομείο της Πάτρας, λέγοντας πως σε αυτό αναφέρεται ως αιτία θανάτου ο γυναικολογικός καρκίνος, υποστηρίζοντας όμως ότι η γυναίκα ήταν σε καροτσάκι, είχε προβλήματα κινητικότητας, αλλά όχι καρκίνο. Δεν υπάρχει νοσηλεία, ούτε θεραπευτική αγωγή σε κανένα από τα δύο νοσοκομεία της Πάτρας είπε, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει καμία σχετική αναφορά πως η σπιτονοικοκυρά είχε καρκίνο και μάλιστα πέθανε λόγω αυτού. «Δεν έπαιρνε ούτε ασπιρίνη για τον πονοκέφαλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όπως τόνισε υπήρχε η πληροφορία πως έχει αποτεφρωθεί η γυναίκα κατόπιν αιτήματός της επειδή ήταν άθεη, αλλά δεν υπάρχει κανένα έγγραφο στην Πάτρα που να πιστοποιεί την αποτέφρωση. Επίσης, αν έχει αποτεφρωθεί, όπως ενδεχομένως ζήτησε, δεν θα μπορούσε να ταφεί.

Επίσης, φέρεται το ζευγάρι να είχε προστριβές μαζί της καθώς της χρωστούσαν τα ενοίκια πολλών μηνών.