Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021
x

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕΜΕΔΟ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ Ο 40ΧΡΟΝΟΣ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ

Στον 40χρονο επιβλήθηκε η υποχρέωση καταβολής χρηματικής εγγύησης 5.000 ευρώ ενώ μία φορά τον μήνα θα πρέπει να εμφανίζεται στο ΑΤ της περιοχής του.

Ελεύθερος με την καταβολή χρηματικής εγγύησης και τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, αφέθηκε μετά την απολογία του ο δεύτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση της καταγγελίας ομαδικού βιασμού 17χρονης την περασμένη Παρασκευή στο σπίτι του αθλητή Ρούμπεν Σεμέδο.

Δείτε - Ελεύθερος ο Ρούμπεν Σεμέδο με 10.000 ευρώ εγγύηση

Ανακρίτρια και εισαγγελέας, μετά την απόφασή τους χθες να αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή εγγύησης 10.000 ευρώ ο ποδοσφαιριστής που απολογήθηκε αρνούμενος τον ομαδικό βιασμό, σήμερα αποφάνθηκαν ομόφωνα ότι και ο 40χρονος φίλος του αθλητή -μάνατζερ με καταγωγή από τη Νιγηρία- πρέπει να αφεθεί ελεύθερος για την κατηγορία που έχει αποδοθεί μετά από την μήνυση που υπέβαλε εναντίον τους η καταγγέλλουσα.

Στον 40χρονο επιβλήθηκε η υποχρέωση καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ, ενώ του επιβλήθηκε και ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ