Skip to main content

Υπόθεση Τοπαλούδη: Συνεχίζεται η δίκη - Στη θέση της η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας ανέφερε ότι η εντολή του προϊσταμένου της ήταν να παραμείνει στη θέση της μετά την ένταση που σημειώθηκε κατά τη δίκη.

Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, μετά τη σύντομη διακοπή και την ένταση που προκλήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης στο δικαστήριο.

Δείτε - Ένταση και διακοπή στη δίκη Τοπαλούδη - Εισαγγελέας: Προτίθεμαι να απέχω

Η εισαγγελέας Αριστοτελία Δόγκα, κατά την επανάληψη της διαδικασίας δήλωσε ότι έλαβε εντολή να παραμείνει στην έδρα, από τον προϊστάμενό της. Νωρίτερα, είχε προκληθεί ένταση και η πρόεδρος διέκοψε τη διαδικασία, εξαιτίας της διαμαρτυρίας των δικηγόρων για αναφορές που έκανε η εισαγγελέας κατά την αγόρευσή της την Τετάρτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Βερβεσός ζήτησε να κινηθεί πειθαρχική διαδικασία σε βάρος της.

Η κ. Δόγκα ενημέρωσε το δικαστήριο ότι επικοινώνησε με τον προϊστάμενό της, στον οποίο εξέφρασε την πρόθεσή της να δηλώσει αποχή. Θέμα για το οποίο, είπε, έλαβε αρνητική απάντηση.

Η εισαγγελέας συμπλήρωσε ότι η εντολή του προϊσταμένου της ήταν να παραμείνει στη θέση της. Έπειτα από αυτό, η πρόεδρος ζήτησε από τους δικηγόρους να παραμείνουν μόνο στα ζητήματα της δίκης στις τοποθετήσεις τους.