Skip to main content

Υπόθεση βιασμού 17χρονης: Απολογείται ο Σεμέδο - «Μην ανησυχείτε, θα δείτε»

Ο ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο, σε ερώτηση δημοσιογράφων εάν είναι αθώος, απάντησε «μην ανησυχείτε φίλοι μου, θα δείτε».

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι ο Ρούμπεν Σεμέδο προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού.

Ο ποδοσφαιριστής σε ερώτηση δημοσιογράφων εάν είναι αθώος απάντησε «μην ανησυχείτε φίλοι μου, θα δείτε».

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής κατηγορείται για το κακούργημα του ομαδικού βιασμού μετά την καταγγελία που έκανε η 17χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα υποστηρίζει ότι διασκέδαζε σε κοινή παρέα και συνέχισαν μαζί στο σπίτι του στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με όσα έχει αναφέρει, εκεί την βίασε μαζί με έναν 40χρονο Νιγηριανό.

Τι ανέφερε στην καταγγελία της

Η ανήλικη καταγγέλλουσα προχώρησε στην υποβολή μήνυσης στο αστυνομικό τμήμα Βύρωνα μετά από προτροπή της μητέρας της την Κυριακή και έδωσε κατάθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να κληθεί να καταθέσει εκ νέου, ενώπιον της ανακρίτριας αυτή τη φορά. Στους αστυνομικούς φέρεται να είπε:

«Με ξύπνησε ο Νιγηριανός και άρχισε να με ενοχλεί. «Όχι, όχι, όχι άσε με» του φώναξα εγώ, αλλά εκείνος με βίασε κανονικά. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα. Κάποια στιγμή άνοιξε την πόρτα του δωματίου ο Σεμέδο και μας είδε κι έφυγε. Μετά εγώ έβαλα τα κλάματα και ήρθε ο Σεμεδο και μου είπε «you wanted». Είπα πολλές φορές  «no,no,no» και στον Ρούμπεν Σεμέδο. Με πήρε ο ύπνος και μετά μπήκε στο δωμάτιο ο ποδοσφαιριστής, κλείδωσε την πόρτα και έκανε το ίδιο πράγμα. Η φίλη μου ήταν απ΄έξω άκουγε και εγώ έλεγα να σταματήσει, δηλαδή το έκανα ξεκάθαρο και στους δύο ότι δεν θέλω και η φίλη μου δεν μπορούσε να μπει μέσα επειδή ήταν κλειδωμένα» .

Η φίλη της 17χρονης κατέθεσε χθες στην ανακρίτρια παρουσία ψυχολόγου. Ήταν μαζί στο σπίτι του ποδοσφαιριστή εκείνη τη νύχτα και κατέθεσε πως η καταγγέλλουσα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

«Όταν η φίλη μου είχε συνέλθει τελείως μου είπε ότι δεν θυμόταν ακριβώς τι είχε συμβεί με αυτούς τους δύο, αλλά για τον Νιγηριανό θυμόταν σίγουρα ότι δεν το ήθελε. Μου είπε ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν ωραίος, αλλά εκείνη την στιγμή δεν ήθελε αυτό που έγινε», φέρεται να είπε στην ανακρίτρια η 16χρονη και πρόσθεσε:  «Εγώ εάν πίστευα ότι είχε βιάσει τη φίλη μου δεν θα έβγαινα μαζί του, ούτε εκείνη μου είπε, πώς θα πας εσύ να συναντηθείς με τον ποδοσφαιριστή μετά από όλα αυτά που έγιναν».