Skip to main content

Υπόθεση βιασμού: Για 5 ώρες κατέθετε ο 33χρονος που προσκάλεσε την 24χρονη στο πάρτι

Ο 33χρονος κατέθετε περίπου επί πέντε ώρες στο Αστυνομικό Μέγαρο για την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για το κύκλωμα μαστροπείας.

Μετά από πολύωρη κατάθεση αποχώρησε στις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής από Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ο 33χρονος που φέρεται να προσκάλεσε την 24χρονη στο πάρτι στη σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Ο 33χρονος κατέθετε περίπου επί πέντε ώρες σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος για την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για το κύκλωμα μαστροπείας.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του, o άνδρας δεν κατέθεσε ως ύποπτος για κάποιο αδίκημα αλλά ως μάρτυρας για το κύκλωμα μαστροπείας.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το ΑΠΕ, στο πλαίσιο της παράλληλης έρευνας για τα αδικήματα της μαστροπείας και της διακίνησης ναρκωτικών που διατάχθηκε -μετά την καταγγελία βιασμού- από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στο σπίτι του άνδρα που φέρεται να προσκάλεσε την 24χρονη στο σπίτι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και εξετάζονται από την αστυνομία.

Πηγή φωτογραφίας: ΕΡΤ