Skip to main content

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

«Δεν αποκλείεται να έχουν συμβεί ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία», λέει ο δικηγόρος της 24χρονης - Τι προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση.

Εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό, στο πρώτο και τρίτο τεταρτημόριο και τη μεσότητα προκύπτουν από την κλινική εξέταση της 24χρονης κοπέλας που έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Διαβάστε επίσης Θεσσαλονίκη - Υπόθεση 24χρονης: Άλλες δύο καταγγελίες για βιασμό με τον ίδιο τρόπο

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος της 24χρονης, Θανάσης Ζιώγας, η παθούσα εξετάστηκε από την ιατροδικαστή στις 2 Ιανουαρίου το βράδυ και η ιατροδικαστική έκθεση υπογράφεται ηλεκτρονικά στις 13 Ιανουαρίου.

«Σύμφωνα με την εξέταση, η ιατροδικαστής δεν αποκλείει να έχουν συμβεί ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.



Ο ίδιος σημείωσε πως αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων και έτσι «αν πήρε υπνωτικό ή όχι δεν μπορεί να προκύψει από την κλινική εξέταση της ιατροδικαστού».

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως πράγματι δεν πήραν αίμα λέγοντας πως «αυτό θα το δουν όσοι έχουν ιατρικές γνώσεις κατά πόσο είναι απαραίτητο».