Skip to main content

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία έξω από καφέ μπαρ της παραλιακής

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται έξω από γνωστό μπαρ της παραλιακής για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας από τον Λαγκαδά.

Με τα συνθήματα «κάτω τα χέρια από τις γυναίκες» και «ξεφτιλες βιαστές στις φυλακές» μια ομάδα κοριτσιών και αγοριών νεαρής κυρίως ηλικίας συγκεντρώθηκαν έξω απο γνωστό καφέ - μπαρ της παραλιακής προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας από τον Λαγκαδά

Να σημειωθεί ότι εργαζόμενος στο εν λόγω καφέ φέρεται ότι συμμετείχε στην υπόθεση βιασμού της κοπέλας το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε γνωστό ξενοδοχείο της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Μια 23χρονη σε δηλώσεις της ανέφερε πως «ερχόμαστε εδώ για να διαμαρτυρηθούμε γιατί φοβόμαστε να βγούμε και να κυκλοφορήσουμε στον δρόμο, φοβόμαστε γιατί δεν ξέρουμε τελικά ποιος είναι δίπλα μας. Πού θα φτάσει αυτή η κατάσταση. Δεν υπάρχουν μέτρα σε σχέση με τον βιασμό έτσι ώστε να μας προστατεύουν για να πάμε να μιλήσουμε»,ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως η κοπέλα έχει μιλήσει ανοιχτά για τον βιασμό της εδώ και δύο ημέρες και ακόμη αναρωτιούνται γιατί πήγε και μίλησε. Αν είναι δυνατόν που ζούμε στο μεσαίωνα».


Διαβάστε σχετικά Αχίλλειον για βιασμό 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Εργαζόμενος, όχι ιδιοκτήτης ο εμπλεκόμενος

Η ιδιοκτησία του συγκεκριμένου καφέ-μπαρ έχει ξεκαθαρίσει με ανακοίνωσή της πως δεν σχετίζεται με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης και οτι διέκοψε την συνεργασία με τον εργαζόμενο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.