Skip to main content

Υποτροφίες για το Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

Στο πλαίσιο του μακρόχρονου προγράμματος υποτροφιών και με τη χρηματοδότηση του ιδρύματος «Ernest T. Chepou Trust», προκηρύσσει δύο μερικές υποτροφίες

Τη δυνατότητα να σπουδάσουν με υποτροφία στο ιστορικό Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, έχουν μαθητές-μαθήτριες της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Το ΕΠΑΛ, στο πλαίσιο του μακρόχρονου προγράμματος υποτροφιών και με τη χρηματοδότηση του ιδρύματος «Ernest T. Chepou Trust», προκηρύσσει δύο μερικές υποτροφίες σπουδών (δίδακτρα, διαμονή και σίτιση) για την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022.

Αφορούν μαθητές-μαθήτριες με σχετικά καλή επίδοση στη σχολική βαθμολογία του Γυμνασίου και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Η προθεσμία υποβολής αίτησης και δικαιολογητικών λήγει τη Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021 και οι ενδιαφερόμενοι-ενδιαφερόμενες, θα κληθούν σε συνέντευξη με τα μέλη της Επιτροπής Υποτροφιών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Στη συνέχεια, η Επιτροπή αξιολογεί τις αιτήσεις λαμβάνοντας υπόψη όλα τα κριτήρια με την καθορισμένη σειρά προτεραιότητας και ανακοινώνει τις αποφάσεις της στους υποψηφίους το συντομότερο δυνατόν.

Το Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής συνδυάζει την παροχή γενικής εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου και ταυτόχρονα προσφέρει επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα της Γεωπονίας, των Τροφίμων και του Περιβάλλοντος.

Για περισσότερες πληροφορίες στο Τμήμα Εγγραφών: 2310492758 και 2310492810 καθώς και με e-mail στο admissions@afs.edu.gr