Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021
x

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

Όπως σημειώνει «είναι η πολλοστή φορά άλλωστε που οι ανακοινώσεις του ΚΙΝΑΛ είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένες με τις ανακοινώσεις της ΝΔ».

«Είναι πραγματικά να γελά κανείς με την ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ για την προμήθεια νέων λεωφορείων σε Αττική και Θεσσαλονίκη», τονίζει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Όπως σημειώνει «είναι η πολλοστή φορά άλλωστε που οι ανακοινώσεις του ΚΙΝΑΛ είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένες, ακόμη και στις φράσεις που χρησιμοποιούν, είτε με τις ανακοινώσεις της ΝΔ είτε με τα ΜΜΕ της ΝΔ».

«Θα έπρεπε να γνωρίζουν, έπειτα από τόσες δεκαετίες που κυβερνούν τη χώρα, ότι δεν μπορεί να προκηρυχθεί διαγωνισμός του Δημοσίου χωρίς εγκεκριμένες πιστώσεις, δηλαδή χωρίς εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. Επειδή όμως το γνωρίζουν αυτό και η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσής τους, οι πολίτες μπορούν να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα για την παραπληροφόρηση που έχουν δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια», υπογραμμίζει.

«Κι ένα τελευταίο ερώτημα: Ας μας πουν γιατί δεν υπήρχε από τις κυβερνήσεις στις οποίες συμμετείχαν μέχρι το 2015 ούτε ένα ευρώ στο ΕΣΠΑ για την αγορά νέων λεωφορείων, ας μας πουν γιατί στον ΟΑΣΘ δεν έκαναν ποτέ έλεγχο και αντί για 48,8 εκατ. για νέα λεωφορεία υπήρχαν 600 ευρώ; Έχουν προσχωρήσει και σε αυτό στις θέσεις της ΝΔ για ιδιωτικοποιήσεις των αστικών συγκοινωνιών;», καταλήγει το υπουργείο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ