Skip to main content

Υποβιβάζεται ο Ηρακλής, ήττα (2-1) από τον Πλατανιά στα Χανιά (video)

Παρά το δώρο των Τρικάλων, οι κυανόλευκοι δεν τα κατάφεραν στην Κρήτη και τελειώνουν έτσι τη σεζόν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Την ήττα με 2-1 από τον Πλατανιά στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων στα Χανιά γνώρισε ο Ηρακλής για την 30ή και τελευταία αγωνιστική της Football League με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να ανέβει στη 10η θέση της βαθμολογίας ώστε του χρόνου να αγωνιστεί στη Super League 2.

Παρά το γεγονός πως ο ΑΟ Τρικάλων έκανε δώρο στους κυανολεύκους κερδίζοντας με 1-3 στην Άρτα την ΑΕ Καραϊσκάκη, οι Θεσσαλονικείς δεν τα κατάφεραν στην Κρήτη τελειώνοντας έτσι μία πολύ δύσκολη σεζόν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. 

Συγκεκριμένα, η αφαίρεση των τριών βαθμών από τον Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ φέρνει τον Γηραιό στην 11η θέση με 39 βαθμούς, κάτω από την 10η ΑΕ Καραϊσκάκη που έχει 40 και του στερεί την παραμονή στη νέα Super League 2.

Aντίθετα το συγκρότημα του Γιάννη Τάτση βρίσκεται στην 2η θέση με 55 βαθμούς και θα παίξει μπαράζ για την άνοδο στη Super League με την ομάδα που θα τερματίσει 13η στο τρέχον πρωτάθλημα.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 27' με γκολ του Λουκίνα και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 71' χάρις σε τέρμα του Νίλι ενώ το μόνο που κατάφερε το συγκρότημα του Μαρσέλο Τροΐζι ήταν να μειώσει στο 77' με τον Ζιαμπάρη.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς (Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Ποζατζίδης (75΄ Πουρζιτίδης), Μποσέτι, Μάκιτς, Παπανικολάου, Νίλι (88΄ Κόρτσταμ), Λουκίνας (86΄ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπιανκόνι.

Ηρακλής (Τροΐζι): Κάχριμαν, Ζιαμπάρης, Κουκόλης, Γιαννίτσης (81΄ Κυζιρίδης), Μουνιόθ, Καθάριος (40΄ Ρόβας), Παναγιωτούδης, Κλέιτον, Ντούνης, Μπορίκο (63΄ Πτηνόπουλος), Περόνε.