Skip to main content

Ηράκλειο: Συγκλονίζει η σύζυγος του 50χρονου που καταπλακώθηκε από δέντρο

«Τριάντα χρόνια μαζί με 3 παιδιά, να σε χάσω με τρόπο που δεν μπορώ να πιστέψω», έγραψε η σύζυγος του άνδρα που βρήκε τραγικό θάνατο.

Συγκλονίζει η σύζυγος του 50χρονου Παναγιώτη Μητρέλου που έχασε την ζωή του όταν καταπλακώθηκε από πεύκο ενώ είχε σταματήσει με το μηχανάκι του σε φανάρι στο Ηράκλειο Κρήτης.

«Άδικο, πολύ άδικο και ξαφνικό. Τριάντα χρόνια μαζί με 3 παιδιά, να σε χάσω με τρόπο που δεν μπορώ να πιστέψω. Καλό παράδεισο ψυχή μου», έγραψε στο Facebook.

Ο 24χρονος γιος τους, Χρήστος σοκαρισμένος από την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά του, ζητάει να αποδοθεί δικαιοσύνη. «Να διερευνηθεί σε βάθος τι έφταιξε για τον τραγικό χαμό του πατέρα μου», επισήμανε ο Χρήστος, περιγράφοντας τον πατέρα του ως έναν άνθρωπο του μόχθου, οικογενειάρχη, που «έτρεχε από το πρωί ως το βράδυ, για να τους φροντίσει όλους. Ήταν ένας αγαθός άνθρωπος, όλοι έχουν καλά λόγια να πουν».

«Αυτό που άκουσα πως έφταιγε είναι αμέλεια από την πλευρά του δήμου. Δεν έχω πολλά λόγια να πω, δεν είμαι σε θέση, πονάει πολύ» συνέχισε ο 24χρονος, ζητώντας από τους αρμόδιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. «Ο πατέρας μου έχασε τη ζωή από αμέλεια άλλου, είναι σαν να τον σκότωσαν οι ίδιοι» συνέχισε.

Υπενθυμίζεται ότι, προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ηρακλείου Θανάσης Γαλήνας, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος αλλά και το αν προκύπτουν ευθύνες και αμέλεια από τους υπεύθυνους για την πτώση του δέντρου που σκότωσε τον 50χρονο άνδρα. Ήδη, η Αστυνομία έχει καλέσει τρεις αυτόπτες μάρτυρες για να καταθέσουν.

Το απόγευμα της Παρασκευής, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον Παναγιώτη Μητρέλο.