Skip to main content

Ηράκλειο: Ισχυροί άνεμοι εμποδίζουν αεροσκάφη να προσγειωθούν

Τρεις πτήσεις προς Ηράκλειο άλλαξαν κατεύθυνση και τα αεροσκάφη προσγειώθηκαν στα Χανιά - Πρόβλημα και σε πτήση από Θεσσαλονίκη.

Ισχυροί νότιοι άνεμοι πνέουν από τα ξημερώματα στην Κρήτη, γεγονός που έχει δημιουργήσει προβλήματα και στις αεροπορικές συνδέσεις.

Το πρωί της Τετάρτης αεροσκάφος που θα εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Ηράκλειο δεν επιχείρησε προσγείωση λόγω των ανέμων και κινήθηκε προς τη Σούδα Χανίων.

Επιπλέον, λίγο πριν τις 09:00 το πρωί, σύμφωνα με το neakriti.gr, αεροσκάφος από τη Θεσσαλονίκη αντιμετώπισε δυσκολίες στην προσγείωση και έκανε κύκλους πάνω από αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, για να κατευθυνθεί τελικά στα Χανιά, Ακολούθησε και τρίτο αεροπλάνο που εκτελούσε την πτήση από Αθήνα προς Ηράκλειο που άλλαξε κατεύθυνση και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Χανίων.

Όπως ανακοινώθηκε από τους μετεωρολόγους από την Τετάρτη επιδεινώνεται ο καιρός με θυελλώδεις ανέμους, πτώση της θερμοκρασίας έως και 25 βαθμών Κελσίου στην Κρήτη καθώς σε πολλές περιοχές θα πέσει κάτω από το μηδέν και καταιγίδες.