Skip to main content

Ηρακλής - ΠΑΟΚ: Οριστική διακοπή στο ντέρμπι του βόλεϊ

Δεν τελείωσε ποτέ το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο βόλεϊ ανάμεσα στον Γηραιό και τον Δικέφαλο του Βορρά - Τι αναφέρεται στο φύλλο αγώνα

Διεκόπη οριστικά το ντέρμπι του βόλεϊ ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ, στο κλειστό της Μίκρας.

Συγκεκριμένα, με τη λήξη του τέταρτου σετ που βρήκε τον Δικέφαλο του βορρά να προηγείται με 2-1, υπήρξε ένταση μετά τον τραυματισμό του Τακουρίδη ανάμεσα στους δύο πάγκους, ενώ οι ασπρόμαυροι καταγγέλλουν ότι υπήρξε και ρίψη αντικειμένου από την κερκίδα. Έτσι, οι διαιτητές έλαβαν την απόφαση να εκκενωθεί το γήπεδο εντός 40 λεπτών.

Ο κόσμος του «Γηραιού» δεν έφυγε από το γήπεδο και έτσι έκλεισε το φύλλο αγώνα.

Πλέον τον λόγο για την τύχη του θα το έχει η αθλητική δικαιοσύνη.

Τι λέει το φύλλο αγώνα

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από την ΕΣΑΠ αναφέρει για τη διακοπή του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης:

«Ο διαιτητής Αλέξανδρος Μυλωνάκης αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα Ηρακλής Πετοσφαίρισης - ΠΑΟΚ στο γυμναστήριο της Μίκρας.

Ο αγώνας ξεκίνησε στις 17.30 και όπως γράφει ο κύριος Μυλωνάκης στο φύλλο αγώνα στην ανάπαυλα μεταξύ 3ου και 4ου σετ ζήτησε από τους παράγοντες του γηπεδούχου σωματείου τη μερική εκκένωση των εξεδρών και συγκεκριμένα την εξέδρα που βρίσκονταν ο κύριο όγκος των οπαδών του γηπεδούχου.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει ο κύριος Μυλωνάκης στο φύλλο αγώνα οι παράγοντες του ΤΑΑ Ηρακλής δεν εκτέλεσαν την εντολή και έτσι αποφασίστηκε η οριστική διακοπή.

Το φύλλο αγώνα θα διαβιβαστεί στην αθλητική δικαιοσύνη που θα αποφανθεί για την τύχη του αγώνα.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε και από άλλο ένα σοβαρό αγωνιστικό περιστατικό. Τον τραυματισμό του αρχηγού του ΠΑΟΚ Γιάννη Τακουρίδη. Στο 25-25 του 3ου σετ χτύπησε στο δεξί του πόδι στον αχίλλειο τένοντα και αποχώρησε υποβασταζόμενος.

Τα σετ μέχρι την στιγμή της οριστικής διακοπής του αγώνα: 1-2 (22-25, 25-22, 25-27).

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Γεωργιάδης, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Σταυρίδης, Δρανίτσας, Γραμματεία: Καρακούλια».