Skip to main content

Ηρακλής: Αποχωρεί ο Σμιθ - Στο στόχαστρο ο Λίγκινς (video)

Ο Γιάννης Καστρίτης προτιμά τον 31χρονο Αμερικανό γκαρντ-φόργουορντ που έχει μακρά θητεία και σημαντικές παραστάσεις αγωνιζόμενος για 7 ομάδες στο NBA

Παρελθόν από τον Ηρακλή αναμένεται να αποτελέσει ο Λένζελ Σμιθ.

Όπως μεταδίδει η «Blue Arena», το μόνο που απομένει είναι η οριστικοποίηση του διαζυγίου ανάμεσα στον 27χρονο Αμερικανό γκαρντ-φόργουορντ και τον «Γηραιό» που αναμένεται να κινηθεί άμεσα για την αναπλήρωση του κενού που προκύπτει στο ρόστερ.

Μάλιστα και σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ο Γιάννης Καστρίτης φέρεται να προτιμά για αντικαταστάτη τον Ντε Άντρε Λίγκινς που έχει μακρά θητεία και σημαντικές παραστάσεις αγωνιζόμενος στο NBA.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ, ύψους 1.98, έχει αγωνιστεί κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη για λογαριασμό των Ορλάντο Μάτζικ, Μαϊάμι Χιτ, Κλίβελαντ Καβαλίερς, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Ντάλας Μάβερικς, Μιλγουόκι Μπακς, και Νιου Όρλεανς Πέλικανς.

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο έχει αγωνιστεί στη ρωσική Κράσνι Οκτιάμπρ και στη γερμανική Μπρεμερχάφεν, ενώ στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου αγωνίστηκε και στον Κολοσσό Ρόδου, έχοντας εμπειρία από τη Basket League.

Φέτος άρχισε τη χρονιά στην ισπανική Φουενλαμπράδα και αυτήν τη στιγμή είναι ελεύθερος.