Skip to main content

Ηρακλής: Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με άλλο συλλογο για το ποδόσφαιρο

Ο ΓΣ Ηρακλής επισήμανε ότι για οποιαδήποτε εξέλιξη στο θέμα του ποδοσφαίρου θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από το ΔΣ του Συλλόγου.

Σε διάψευση όσων λέγονται για συμφωνία συγχώνευσης του Ηρακλή με άλλο σωματείο στο ποδοσφαιρικό τμήματα προχώρησε η διοίκηση του κυανόλευκου Ερασιτέχνη.

Μάλιστα επισημαίνει στον φίλαθλο κόσμο του Γηραιού, να μην συμμετέχει σε καλέσματα ενίσχυσης σωματείων που χρησιμοποιούν το όνομα του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο του συλλόγου,ότι σχετικά με το θέμα του ποδοσφαίρου, δεν έχει έρθει σε συμφωνία με κανένα άλλο αθλητικό σύλλογο. Ως εκ τούτου οποιοδήποτε κάλεσμα του φίλαθλου κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ από οποιοδήποτε άλλο σωματείο,για οικονομική ενίσχυση καθώς και η χρησιμοποίηση του ονόματος και της ιστορίας του ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ χωρίς την έγκριση του ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου ΗΡΑΚΛΗΣ είναι τουλάχιστον εκτός διαδικασιών του συλλόγου.

Όταν θα υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη για το μέλλον του ποδοσφαίρου στον σύλλογο μας ,ο φίλαθλος κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ θα ενημερωθεί με σχετική ανακοίνωση από το ΔΣ του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και μέσω της γενικής συνέλευσης.