Skip to main content

Ηρακλής: Δεν ψηφίστηκε η τροπολογία - Νέα αναβολή για αρχές Απριλίου!

Η Πολιτεία εξακολουθεί να είναι καθησυχαστική προς τους ιθύνοντες των «κυανολεύκων» όμως στη Μίκρα επικρατεί παγωμάρα μετά τη νέα απροσδόκητη εξέλιξη.

Αναβολή για τις αρχές Απριλίου πήρε η ψήφιση της τροπολογίας από το υπουργείο Εσωτερικών που θα έδινε λύση στο θέμα των παλιών χρεών της ΠΑΕ Ηρακλής.

Σύμφωνα με τη «Blue Arena», παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβερνητικής πλευράς ότι η τροπολογία για τις οφειλές των ΠΑΕ, τις οποίες κληρονόμησαν από προηγούμενες χρήσεις θα ψηφιζόταν κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της Βουλής, κάτι τέτοιο διαψεύστηκε στην πράξη.

Συγκεκριμένα, ενώ η επίμαχη τροπολογία είχε συμπεριληφθεί σε νομοσχέδιο του υπουργείο Εσωτερικών, ο αρμόδιος υπουργός, Αλέξανδρος Χαρίτσης, έκρινε ότι δεν είναι επίκαιρο το να ψηφιστεί αυτή εντός του νομοσχεδίου και σημείωσε ότι θα την επαναφέρει σε νέο νομοσχέδιο, το οποίο θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή περί τις αρχές Απριλίου.

Η πλευρά της Πολιτείας εξακολουθεί να είναι καθησυχαστική προς τους ιθύνοντες των «κυανολεύκων», σημειώνοντας ότι πρόκειται – απλώς – για μια νέα καθυστέρηση στο ζήτημα, όμως είναι βέβαιο ότι στη Μίκρα επικρατεί, πλέον, παγωμάρα, μετά τη νέα απροσδόκητη και αρνητική εξέλιξη.