Skip to main content

Ηρακλής: Φήμες ότι «έκλεισε» η συμφωνία πώλησης της ΠΑΕ

Ο Σάββας Κωφίδης χάρισε ακόμη μια ημέρα ανάπαυσης στους ποδοσφαιριστές του και ελπίζει ότι θα τους έχει όλους στη διάθεσή του, με την επανέναρξη των προπονήσεων. Φήμες ότι «έκλεισε» η συμφωνία με τον
Αν και είναι κοινότυπο να λέμε ότι η οποιαδήποτε διακοπή αποτελεί «βάλσαμο» για τις ομάδες που προέρχονται από αρνητικό σερί αποτελεσμάτων, στον Ηρακλή ταιριάζει «γάντι».

Οι «κυανόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία να ανασυνταχθούν, να ανανήψουν, τουλάχιστον ψυχολογικά, ενώ η ανάρρωση βασικών παικτών ανακουφίζει τον Σάββα Κωφίδη. Αν, μάλιστα, εν μέσω των διοικητικών προβλημάτων η ομάδα καταφέρει να ενισχυθεί, θα είναι ευχής έργον.

Στην Ξάνθη, λοιπόν, ο Ηρακλής στερήθηκε τω υπηρεσιών των Κοβαλέφσκι, Μπόσνιακ και Τουμά. Ο «Κόβα» προπονήθηκε χθες μόνος του, ενώ ο ξανθομάλλης φορ αναρρώνει από την ίωση που τον έθεσε εκτός μάχης στην αναμέτρηση με τον Ξάνθη. Όσον αφορά στον Σουηδό μέσο, ακολούθει θεραπευτική αγωγή, προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο και αναμένεται σύντομα να είναι στις επάλξεις.

Έτοιμοι για τον αγώνα με τον Πανθρακικό θα είναι, φυσικά, και οι Περπερίδης και Βουτσιάς, που αποκόμισαν μικροπροβλήματα τραυματισμών από την αναμέρηση με τους Θρακιώτες. Ο νεαρός μπακ έχει αιμάτωμα στο μετατάρσιο, ωστόσο ο τραυματισμός θα επουλωθεί στο διάστημα της διακοπής του Πρωταθλήματος. Σχετικά με το σκόρερ του γκολ Νο 2000 για τον Ηρακλή, κληρονόμησε μια θλάση στο δικέφαλο, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.
Σήμερα, οι κυανόλευκοι πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση πριν τα Χριστούγεννα, καθώς η πλειάδα αδειούχων ανάγκασε το Σάββα Κωφίδη να ακυρώσει την αυριανή προπόνηση.

Γιάκομπ: Κοιτάμε μπροστά

Ο Βίκτορας Γιάκομπ μίλησε για τη δύσκολη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται ο Ηρακλής και τόνισε πως είναι χρέος των ποδοσφαιριστών να βγάλουν την ομάδα από τη δύσκολη θέση.
«Αν και ευτυχίσαμε να βρεθούμε δύο φορές μπροστά στο σκορ, δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το προβάδισμα και ητηθήκαμε. Δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και το πληρώσαμε. Κοιτάμε μπροστά και μέσα από σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη θέση», τόνισε ο Ρουμάνος επιθετικός.

Συμφώνησε ο Ρέμος με τον επιχειρηματία Εβραϊκής καταγωγής;

Στο διοικητικό μέτωπο, κι ενώ πλησιάζει η ημέρα της γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ Ηρακλής, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 31/12, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση.
Βέβαια, οι φήμες κάνουν λόγο για ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον επιχειρηματία εβραϊκής καταγωγής, με τον οποίο υπήρχαν συζητήσεις, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη κάτι επίσημο.