Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020
x

ΗΡΑΚΛΗΣ: ΜΙΚΡΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΜΕΞΑ - ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

«Ήδη είμαστε σε επαφές και πιστεύω ότι αρχές Ιουλίου θα ανακοινωθούν οι πρώτοι παίκτες που θα είναι Έλληνες», δήλωσε ο Θόδωρος Δρακόπουλος.

Για την πορεία των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην ΚΑΕ Ηρακλής και τον προπονητή Κώστα Μέξα κλήθηκε να τοποθετηθεί χθες ο Θόδωρος Δρακόπουλος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

«Εγώ προσωπικά αγαπώ πάρα πολύ τον Κώστα Μέξα. Έχουμε μια μικρή διαφορά, αλλά πιστεύω ότι θα τα βρούμε και τελικά θα πορευτούμε μαζί. Δεν έχει κλείσει εντελώς το θέμα, αλλά τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε το τι ακριβώς θα γίνει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του «Γηραιού» ενώ αναφορικά με το «κυανόλευκο» μπάτζετ και τα τηλεοπτικά υπογράμμισε:

«Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε πρόβλημα με ποιους παίκτες θα παίξουμε. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που ξέρουμε με ποιους θα παίξουμε. Όμως υπάρχει πρόβλημα με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού. Με τον Ολυμπιακό αυξάνονται τα τηλεοπτικά. Για να καταλάβετε, η Β’ Εθνική στο ποδόσφαιρο παίρνει 6 εκ. επιχορήγηση και το μπάσκετ 1,2 εκ. Θα πιέσουμε να πάρουμε περισσότερα. Έχουμε πέσει και σε περίοδο εκλογών οπότε έχει παγώσει και λίγο το θέμα. Θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε την κατάσταση.

Αν βγει η ΝΔ θα έχουμε θέμα, γιατί δεν ενισχύουν την ΕΡΤ τόσο πολύ οπότε θα είναι μειωμένα και τα μπάτζετ. Θα δούμε όμως τι θα γίνει. Ήδη είμαστε σε επαφές και πιστεύω ότι αρχές Ιουλίου θα ανακοινωθούν οι πρώτοι παίκτες που θα είναι Έλληνες. Θα περιμένουμε τα τηλεοπτικά για να πάμε στην απόκτηση των ξένων».

Πηγή: Blue Arena
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ