Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020
x

ΗΡΑΚΛΗΣ: ΝΕΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Με την ολοκλήρωση της εορταστικής περιόδου επανενεργοποιείται ο δίαυλος επικοινωνίας των «κυανόλευκων» παραγόντων με τους αρμόδιους φορείς.

Την εξεύρεση μιας μόνιμης και βιώσης λύσης στο θέμα των οικονομικών του Ηρακλή διατηρούν ως απόλυτη προτεραιότητα οι διοικούντες τον Γυμναστικό Σύλλογο.

Όπως μεταδίδει η «Blue Arena», εδώ και αρκετό καιρό, οι επιτελείς των «κυανολεύκων» έχουν αναπτύξει έναν δίαυλο επικοινωνίας με τους πολιτειακούς φορείς και έχουν ενημερώσει πλήρως τις αρμόδιες περί το θέμα υπηρεσίες για το τεράστιο πρόβλημα, το οποίο μπλοκάρει την οικονομική διαβίωση και επιβίωση του Ερασιτέχνη.

Με την ολοκλήρωση της εορταστικής περιόδου – από σήμερα και έπειτα, δηλαδή – αναζωπυρώνονται οι επικοινωνίες μεταξύ των δύο πλευρών και θέματα, τα οποία έμειναν ανολοκλήρωτα το αμέσως προηγούμενο χρονικό διάστημα, θα τεθούν εκ νέου επί τάπητος.

Με μόνιμο διαμεσολαβητή τον Θόδωρο Καράογλου, οι Ηρακλειδείς παράγοντες προγραμματίζουν νέες επαφές με τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη και αναμένεται να προκύψει και νέα συνάντηση με το συγκεκριμένο αντικείμενο επί εδάφους Αθηνών, το προσεχές χρονικό διάστημα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ