Skip to main content

Ηρακλής: Παρελθόν ο Σμιθ - Δεν επιλέγει Λίγκινς ο Καστρίτης

Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ ανακοινώθηκε από τη Χάποελ Τελ Αβίβ και οι «κυανόλευκοι» κινούνται για την αντικατάστασή του.

Παρελθόν από τον Ηρακλή αποτελεί ο Λένζελ Σμιθ, κάτι που αναμενόταν με βάση την πολυήμερη απουσία του λόγω ασθένειας, η οποία δεν έπειθε κανέναν.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ανακοινώθηκε από τη Χαποέλ Τελ Αβίβ, αλλά ήταν κοινό μυστικό ότι έχει βρει ομάδα και γι αυτό αποτελούσε ξένο σώμα για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, η οποία έχει δύο ήττες σερί και έχει να διαχειριστεί την απουσία του, συν τις άλλοις.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα «basketplus.gr», o παίκτης ζήτησε να φύγει, οι «κυανόλευκοι» το δέχθηκαν, και πλέον αναζητούν τον αντικαταστάτη του, έχοντας λίγο καιρό στη διάθεσή τους για να τον βρουν, έχοντας πρόγραμμα φωτιά με ΑΕΚ μέσα και ΠΑΟ έξω και με δύο κακές ήττες στην πλάτη.

Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί η τυπική λύση της συνεργασίας για τον 28χρονο καλαθοσφαιριστή, που αλλάζει τρίτη ομάδα σε τρεις μήνες, και πιθανόν να συνοδευθεί και από τον νέο παίκτη που ψάχνει ο Γιάννης Καστρίτης.

Αυτός δεν φαίνεται να είναι πάντως ο Ντε Άντρε Λίγκινς που δεν συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής του «Γηραιού».