Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020
x

ΗΡΑΚΛΗΣ: ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ 150.000 € O ΤΟΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΦΜ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ!

Ο ιδιοκτήτης της «κυανόλευκης» ΠΑΕ πέταξε το μπαλάκι στην οικογένεια του Γηραιού ώστε να ολοκληρωθεί και επίσημα η αγορά του ΑΦΜ των Θεσσαλών.

Το μπαλάκι στην οικογένεια του Ηρακλή για την εξαγορά του ΑΦΜ του Βόλου, πέταξε με νέες δηλώσεις του ο Τομ Παπαδόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας του «Γηραιού» υπογράμμισε πως προσφέρει από μεριάς του 50.000 ευρώ ενώ καλεί την «κυανόλευκη» οικογένεια να συνδράμει συγκεντρώνοντας ακόμη 150.000 ώστε να υπάρξει τελική συμφωνία με την θεσσαλική ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Ηρακλή:

«Κατά την διάρκεια της συνάντησης μου την προηγούμενη Τρίτη με τους αρμόδιους φορείς της οικογένειας του Ηρακλή συζητήσαμε τις δύο πιθανές λύσεις σωτηρίας για την ομάδα μας.

H περίπτωση της ομάδας της Τρίγλιας αποκλείστηκε ευθύς εξαρχής από το Ιδρυτικό σωματείο, καθώς επίσης και από Γυμναστικό σύλλογο μέσω των εκπροσώπων τους.

Μοναδικό θέμα προς συζήτηση ήτανε η σύμπραξη όλων για την επίτευξη της αγοράς του ΑΦΜ ομάδας της SL1. Μου ανατέθηκε από το σώμα της συνέλευσης να συνεχίσω τις προσπάθειες που ήδη έχω αρχίσει καθώς επίσης να συνδράμω και με το ποσό των 50.000 ευρώ στην αρχική απαίτηση της ενδιαφερόμενης ομάδας. Ενώπιον 40 περίπου παρευρισκομένων μου εδόθη η υπόσχεση και διαβεβαίωση δια μέσω του κυρίου Ιωακειμίδη ότι θα υπήρχε η συνδρομή των 150.000 ευρώ από την οικογένεια του Ηρακλή ώστε αυτά να κατατεθούν μέχρι της 23 Αυγούστου για την αρχική απαίτηση της ενδιαφερόμενης ομάδας.

Το ποσοστό συμμετοχής που με αναλογεί κατατέθηκε επιτυχώς οπότε απομένει η κατάθεση εκ μέρους της οικογένειας του Ηρακλή των 150.000 ώστε να οριστικοποιηθεί πλήρως η συμφωνία εξαγοράς του ΑΦΜ ώστε την 23η Αυγούστου να υπογραφεί προσύμφωνο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Παρόλα αυτά εξακολουθούν και διαρρέουν στον τύπο εντέχνως πληροφορίες για συζητήσεις και εξαγορά ΑΦΜ άλλων ομάδων από κύκλους ατόμων με παράξενες και περίεργες μεθοδεύσεις και διαθέσεις που σκοπό έχουν για το ατομικό τους συμφέρον η ομάδα να αγωνιστεί στα κατώτερα πρωταθλήματα. Μετά από πιέσεις, κόπους και συχνά χλευασμό από συγκεκριμένους ανθρώπους, κατάφερα από την πλευρά μου να φτάσω το επίπεδο των διαπραγματεύσεων με την άλλη ομάδα στο επιθυμητό επίπεδο έτσι ώστε του χρόνου η ομάδα μας να αγωνίζεται στην SL1.

Η προετοιμασία και συγκέντρωση των απαραίτητων εγγράφων έχει ήδη ξεκινήσει μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών. Οπότε το επόμενο βήμα για την οριστικοποίηση της συμφωνίας εναπόκειται στην πλευρά του ιδρυτικού σωματείου και του Γυμναστικού συλλόγου με την εκπλήρωση της υπόσχεσης της κατάθεσης των 150.000 ευρώ μέχρι την 23 Αύγουστου.

Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής Θανάσης Παπαδόπουλος».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ