Skip to main content

Ηρακλής: Σκέψεις για Καυτανζόγλειο στον αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο

Η ογκώδης παρουσία των «κυανόλευκων» οπαδών στα δύο πρώτα παιχνίδια του Γ' Τοπικού αλλάζει τα δεδομένα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Σημαντική διαφοροποίηση στο καθεστώς του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σε επίπεδο ΕΠΣΜ επιφέρει η φετινή παρουσία του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στα τοπικά πρωταθλήματα.

Όπως μεταδίδει η «Blue Arena», η ογκώδης παρουσία των «κυανόλευκων» οπαδών στα δύο πρώτα παιχνίδια στο Γ' Τοπικό, αυτά με τον Κεραυνό Μονοπηγάδου στο βοηθητικό του Καυτανζογλείου και με τον Ερμή στη Μηχανιώνα, έχει επισημανθεί από τους ανθρώπους του χώρου και φαίνεται να δημιουργεί νέα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με τον Μέγα Αλέξανδρο ήταν ορισμένη να διεξαχθεί στην έδρα του αντιπάλου, η οποία βρίσκεται έναντι του Ποσειδωνίου.

Λόγω, όμως αυτής της δυναμικής, που επιδεικνύει ο κόσμος του «Γηραιού» και με την πρόθεση των διοικούντων του Μεγάλου Αλεξάνδρου να αφορά στο μέγιστο της εισπρακτικής επιτυχίας, αναμένεται η ανακοίνωση από πλευράς ΕΠΣΜ, η οποία θα μεταθέτει τη διεξαγωγή του αγώνα την ίδια μέρα και ώρα (Κυριακή 3/11 – 15:00), αλλά στην έδρα του Ηρακλή, με τυπικά γηπεδούχο – βεβαίως – τον αντίπαλο.