Skip to main content

Ηρακλής: Θετικά νέα από τις εξετάσεις των Σούλερ - Γκάρετ

Στην προετοιμασία αναμένεται να ενταχθούν και οι Θοδωρής Ζάρας, Τζαμάλ Σμιθ, ενώ ο Βασίλης Καββαδάς συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα.

Πράσινο φως για την παρουσία τους στις επόμενες προπονήσεις του Ηρακλή πήραν απ' το ιατρικό team οι Τζαμάλ Σούλερ και Ντάριους Γκάρετ, μετά τους χθεσινούς τους τραυματισμούς στο φιλικό με τη Λουκόιλ Λέφσκι Σόφιας.

Αμφότεροι υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις, όπου και διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό.

Έτσι θα τεθούν από αύριο στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη για τη συνέχεια της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει του νέου φιλικού τεστ, αυτή τη φορά με τον Κολοσσό Ρόδου, τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, στο κλειστό «Μ.Τσικίνας» της ΧΑΝΘ, στις 20:00, στο πλαίσιο των «Μαυροσκουφείων» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Θεσσαλονίκης.

Σήμερα οι αθλητές του «Γηραιού» είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους μετά από δύο δυνατά τεστ σερί με τη βουλγαρική ομάδα, όμως από αύριο οι ρυθμοί και πάλι θα ενταθούν.

Στην προετοιμασία αναμένεται να ενταχθούν και οι Θοδωρής Ζάρας, Τζαμάλ Σμιθ, ενώ ο Βασίλης Καββαδάς συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα με στόχο να είναι έτοιμος με την έναρξη του πρωταθλήματος στο Περιστέρι (28/9).