Skip to main content

Ηρακλής: Τοίχο υψώνει στην επιτροπή το δίδυμο Παπαθανασάκης-Καγιούλης

Ο Φάνης Τουτζιάρης συνάντησε αρνητική στάση από τον ελληνογερμανό ατζέντη, Νίκο Καγιούλη κυρίως όσον αφορά την απομάκρυνση των συνεργατών του.

Κανένα σημείο προσέγγισης δεν υπάρχει πλέον μεταξύ των ανθρώπων που βρίσκονται στην επιτροπή που συστήθηκε από τους ανθρώπους του Ηρακλή για τη σωτηρία του συλλόγου και των κ.κ Σπύρου Παπαθανασάκη και Νίκου Καγιούλη.

Σύμφωνα με τη Blue Arena, σήμερα το μεσημέρι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Φάνη Τουτζιάρη με τον ευρισκόμενο στη Γερμανία, Νίκο Καγιούλη προκειμένου να βρεθεί λύση για το ποδοσφαιρικό τμήμα και κυρίως να επέλθει ηρεμία.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων συνάντησε αρνητική στάση από τον ελληνογερμανό ατζέντη, κυρίως όσον αφορά την απομάκρυνση των συνεργατών του.

Του προτάθηκε μάλιστα να παραμείνει για ένα διάστημα στη διοίκηση, όμως να απομακρυνθούν οι κ.κ, Νικολαϊδης, Μπουγιουκλής και Μπέκας και να εισέλθουν στο τμήμα άνθρωποι της οικογένειας του Ηρακλή.

Ο κ. Καγιούλης όμως ήταν και σε αυτό το ενδεχόμενο αρνητικός. Μάλιστα ο έχων το μάνατζμεντ της ομάδας μετέφερε στον Φάνη Τουτζιάρη ότι όποιοι θέλουν να μπουν στην ομάδα πρέπει να καταβάλλουν στον ίδιο τα χρήματα που λέει ότι έχει βάλει μέχρι στιγμής (περίπου 400.000 ευρώ) και από εκεί και πέρα να έρθουν μόνοι τους-και χωρίς τη δική του μεσολάβηση- σε επαφή με τον Σπύρο Παπαθανασάκη.