Skip to main content

Νέα Παραλία: Για 6η χρονιά η πασαρέλα με ρούχα από ανακυκλώσιμα υλικά

Η ατμοσφαιρική επίδειξη μόδας, με ρούχα φτιαγμένα από υλικά προς ανακύκλωση, επαναλαμβάνεται φέτος για έκτη χρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Γνωστοί ήρωες και ηρωίδες της ελληνικής και παγκόσμιας λογοτεχνίας ζωντάνεψαν το απόγευμα της Τετάρτης με φόντο το μαγικό ηλιοβασίλεμα του Θερμαϊκού στην 6η Νέα Παραλία - Νέα Πασαρέλα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στον εξωτερικό χώρο του Μεγάρου Μουσικής, στη Θεσσαλονίκη.

Η ατμοσφαιρική επίδειξη μόδας, με ρούχα φτιαγμένα από υλικά προς ανακύκλωση, επαναλαμβάνεται φέτος για έκτη χρονιά από τον Σύλλογο «Οι Φίλοι Νέας Παραλίας».

Το φετινό θέμα από το οποίο εμπνεύστηκαν οι δημιουργίες των καλλιτεχνών ήταν η λογοτεχνία ενώ όσο περπατούσε κάθε μοντέλο, διαβαζόταν ένα απόσπασμα από το αντίστοιχο έργο.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια είχα ο Bernard Cuomo, ο οποίος συνεργάστηκε με τη χορεύτρια Ροδούλα Γκουλιαμπέρη και την ομάδα της.

Συμμετείχαν οι παρακάτω σχεδιάστριες και σχεδιαστές: Νίκος Καραγιαννίδης, Κρίστυ Αργυροπούλου, Ουρανία Αφεντούλη, Ελένη Χιωτάκη Το εργαστήρι μας, Ελευθερία Φιλοκώστα, Βασιλική Αποστολίδου, Άννα Παντελίδου, Ανθή Γιαννοπούλου, Ελένη Φωκά, Νικολέτα Τσικώτη, Παστελά Χριστίνα και Ελισάβετ Κουλτσιόγλου, Άννα Μηλώση, Νίκος Γλαβίνας, Σοφία Γεωργιάδου, Αγγελική Ταλιαδούρου, "Τεχνήεσσα", Σοφία Μπομπορίδου, Πετρούλα Γεωργιάδου, Σοφία Βυζοβίτη, Elena Snezana Krstic, Βασιλική Μικρού, Σοφία Ψιλοπούλου, Σοφία Βουλαλά, Αναστασία Βελισσαροπούλου, Bernard Cuomo, Αθανάσιος Βασιλειάδης.

Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης