Skip to main content

Ήρθαν τα rubies από το efood για να κερδίζεις ακόμα περισσότερα!

Το efood ανακοινώνει το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης - Μαζέψτε rubies και ξεκινήστε να κερδίζετε περισσότερα σε κάθε σας παραγγελία.

Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης υλοποιεί το efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, με στόχο να επιβραβεύει καθημερινά τους χρήστες της.

Τα rubies μπαίνουν στη ζωή μας για να ανατρέψουν όλα όσα πιστεύαμε για τα online προγράμματα loyalty, αναβαθμίζοντας την εμπειρία delivery από τα αγαπημένα μας καταστήματα.



Μέσα από την πλατφόρμα του efood μπορείτε με απλές κινήσεις να επιλέξετε ανάμεσα σε χιλιάδες δημοφιλή εστιατόρια, καφέ και καταστήματα που σας επιβραβεύουν, να μαζέψετε rubies σε κάθε παραγγελία σας και να κερδίσετε κουπόνια έκπτωσης φτάνοντας στον στόχο του μήνα.  

Μπείτε στο efood, επιλέξτε το αντίστοιχο φίλτρο, μαζέψτε rubies και ξεκινήστε να κερδίζετε περισσότερα σε κάθε παραγγελία τόσο απλά.

Tο efood είναι η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει φαγητό, καφέ και τα ψώνια του, από 15.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας με τρία απλά βήματα: προσθήκη, καλάθι, αποστολή.