Skip to main content

DancefestivalGR Quiz:Νέο επιτραπέζιο παιχνίδι για παραδοσιακούς χορούς

Σχεδιάστηκε για την υποστήριξη του 4ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος», που θα πραγματοποιηθεί 27-29 Αυγούστου στη Σκόπελο.

Πόσες γνώσεις έχετε γύρω από την παραδοσιακή μουσική, τον χορό και την λαογραφία; Το DancefestivalGR Quiz που μόλις κυκλοφόρησε, φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως το κατεξοχήν παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους που αγαπούν τον παραδοσιακό χορό και την ελληνική παράδοση.

Το DancefestivalGR Quiz σχεδιάστηκε για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών. Περιλαμβάνει 500 ερωτήσεις που αφορούν στους παραδοσιακούς μας χορούς, τα παραδοσιακά τραγούδια, τα ήθη και τα έθιμα αλλά και τις παροιμίες.

Πρόκειται για το μοναδικό στο είδος του επιτραπέζιο παιχνίδι γνώσεων, το οποίο σχεδιάστηκε για την υποστήριξη του 4ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος», που θα πραγματοποιηθεί 27-29 Αυγούστου στη Σκόπελο, θα σας συντροφεύσει στις καλοκαιρινές σας διακοπές, μεταφέροντάς σας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Την επιμέλεια των ερωτήσεων είχε η Ναυσικά Παλαιολόγου, Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών "Διαμαντής Παλαιολόγος" με την πολύτιμη βοήθεια φίλων και εθελοντών καθώς επίσης και των: Σάκης Καρακώστας, Παπουτσής Αλέξανδρος, και Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδερού και Δενδρακίων. 

Τα έσοδα από τη διάθεση του παιχνιδιού θα διατεθούν αποκλειστικά για την διοργάνωση του φεστιβάλ. Το παιχνίδι κοσίζει 15 ευρώ, ενώ γίνεται αποστολή σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό με ΕΛΤΑ ή courier.

Για παραγγελίες επισκεφθείτε το www.dancefestival.gr, στείλτε μέιλ στο m.psar@plegma.org ή καλέστε στο 6947551969.