Τετάρτη 8 Απριλίου 2020
x

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΣΕΦ

Κάλεσε «όλους τους εμπλεκόμενους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάψουν να πυροδοτούν το κλίμα ενόψει του σημερινού αγώνα» στο ΣΕΦ

Την παρουσία έντονης αστυνομικής παρουσίας και εισαγγελικού λειτουργού στο Ολυμπιακός-Προμηθέας Πάτρας επιβεβαίωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Μετά την... επίσκεψη οπαδών του Ολυμπιακού στο σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου, ο κ. Βασιλειάδης κάλεσε «όλους τους εμπλεκόμενους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάψουν να πυροδοτούν το κλίμα ενόψει του σημερινού αγώνα» στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι χθεσινές ντροπιαστικές εικόνες έξω από το σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές, όπως επίσης οι εκβιασμοί, οι εκφοβισμοί και η στοχοποίηση ανθρώπων.

Από χθες βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με την ΕΛ.ΑΣ. και τους αρμόδιους εισαγγελείς προκειμένου στο σημερινό αγώνα Ολυμπιακού - Προμηθέα να διαφυλάξουν την τάξη και να αποδώσουν ευθύνες σε όποιον προβεί σε έκνομες ενέργειες, αλλά και σε όποιον οδηγήσει με πράξεις ή παραλείψεις του σε ακραίες καταστάσεις. Για τον λόγο αυτό έχω αιτηθεί την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και αυξημένων αστυνομικών δυνάμεων.

Καλώ τέλος, όλους τους εμπλεκόμενους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάψουν να πυροδοτούν το κλίμα ενόψει του σημερινού αγώνα», αναφέρει ο κ. Βασιλειάδης.

Αυτό σημαίνει ότι τα πάντα είναι ανοικτά όσον αφορά το πώς και εάν διεξαχθεί ο αγώνας για την τελευταία αγωνιστική της Basket League, μετά από όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες, έπειτα από τη γνωστοποίηση ότι ο ρέφερι Αναστόπουλος θα σφυρίξει στο ματς του Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ