Skip to main content

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα στην Κεντρική Μακεδονία

Τα φαινόμενα στην κεντρική Μακεδονία είναι πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρά και να συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται για σήμερα στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Τα φαινόμενα στην κεντρική Μακεδονία είναι πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρά και να συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις. Στα Δωδεκάνησα, κυρίως τις απογευματινές ώρες, είναι πιθανόν να εκδηλωθούν μικρής διάρκειας καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στη Μακεδονία αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με σποραδικές καταιγίδες, που πιθανόν στην κεντρική Μακεδονία να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Στη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με μικρή πιθανότητα βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με σποραδικές καταιγίδες, που πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, εντάσεως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, σποραδικές καταιγίδες. Θα πνέουν άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.