Skip to main content

Ισχυρότατες πιέσεις στον Βασιλειάδη για να γίνει ο τελικός

Ο υφυπουργός αποφάσισε να μην παραβρεθεί στον τελικό, λόγω της μεγάλης ενόχλησης και δυσφορίας του με τους χειρισμούς που έγιναν από την ΕΠΟ

Οι αντιστάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη φαίνεται ότι κάμφθηκαν μετά τις ισχυρότατες κυβερνητικές πιέσεις που δέχθηκε να μην αναβάλει τον προγραμματισμένο για αύριο Σάββατο (20:30) τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο πολιτικός προϊστάμενος των σπορ στην Ελλάδα είχε αποφασίσει τη μη τέλεση του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, που έχει οριστεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο, καθώς στην τελευταία σύσκεψη διαπιστώθηκε ότι οι θέσεις στο γήπεδο και κατ΄ επέκταση τα εισιτήρια του αγώνα δεν θα ήταν αριθμημένα (!), γεγονός που εγκυμονεί πολύ μεγάλο κίνδυνο για την ασφάλεια των θεατών.

Ως εκ τούτου η διεξαγωγή του τελικού, που έχει περάσει από... σαράντα κύματα λόγω της αβλεψίας της ΕΠΟ και του δήμου Βόλου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί κανονικά αύριο Σάββατο, εφόσον Ομοσπονδία και δήμος αποδειχθούν συνεπής στις δεσμεύσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βασιλειάδης ενημέρωσε το πρωί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τα τραγελαφικά που διαδραματίστηκαν, ενώ αποφάσισε να μην παραβρεθεί στον τελικό, λόγω της μεγάλης ενόχλησης και δυσφορίας του με τους χειρισμούς που έγιναν από την ΕΠΟ.