Skip to main content

Ισόπαλος (1-1) ο ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν στην Τούμπα, έχασε έδαφος για την πρόκριση

Ο κουρασμένος ΠΑΟΚ δεν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ και έχασαν την ευκαιρία να κάνουν το δύο στα δύο.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κερδίσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα για τη 2η αγωνιστική του Europa Conference League με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Παρά το γρήγορο προβάδισμα που πήρε η ομάδα του Λουτσέσκου με τον Άκπομ στο 9' δέχτηκε αρκετά γρήγορα την ισοφάριση. Η Σλόβαν ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και ισοφάρισε στο 14' και με διπλή προσπάθεια και πρωταγωνιστή τον Γκριν που πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση Πασχαλάκη, γράφοντας το 1-1.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πάρει ξανά προβάδισμα στο ματς και μάλιστα αρκετά γρήγορα αλλά ο Σβαμπ παρά την τρομερή ενέργεια που έκανε και την επέλαση μέσα στην περιοχή, επιχείρησε ένα σουτ από το ύψος του πέναλτι το οποίο έφυγε έξω από την εστία του Χόβαν.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με μια σωτήρια επέμβαση του Πασχαλάκη σε σουτ του Ντράζιτς από τα αριστερά.

Η κούραση βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ο ΠΑΟΚ, παρότι είχε τον έλεγχο του αγώνα και πίεζε, κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά στο 71' με τον Μιτρίτσα. Μάλιστα, στο 84' η Σλόβαν έχασε μοναδική ευκαιρία για δεύτερο γκολ όταν ο Μραζ, δεν κατάφερε από κοντά να πλασάρει τον Πασχαλάκη, μετά σωτήρια παρέμβαση του νεαρού Κωνσταντέλια. 

 Ο ΠΑΟΚ θα παίξει δύο παιχνίδια με την Κοπεγχάχη ξεκινώντας από τη Δανία στις 21 Οκτωβρίου. Οι Δανοί νίκησαν σήμερα τη Λίνκολν με 3-1, ενώ η Σλόβαν θα αντιμετωπίσει την ομάδα από το Γιβραλτάρ επίσης στις επόμενες δύο αγωνιστικές.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ (68' Βιεϊρίνια), Εσίτι, Σβαμπ (68' Κούρτιτς), Α. Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο (58' Μπίσεσβαρ), Μίτριτσα (74' Κωνσταντέλιας), Άκπομ (74' Σβιντέρσκι).

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ: Χόβαν, Μεντβέντεφ (81') , Κασία, Μπαζίκοφ, Πούτσεκ, Ντράζιτς (70' , Ντε Καμπς (33' Άγκμπο), Κανκάβα, Γκριν (81' Τσάμπριτς), Ντα Σίλβα (70' , Χέντι)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Κοπεγχάγη 6-2    6

2. ΠΑΟΚ        3-1    4

3. Σλόβαν     2-4     1

4. Λίνκολν     1-5    0


ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (21/10)

Κοπεγχάγη-ΠΑΟΚ

Σλόβαν Μπρατισλάβας-Λίνκολν