Skip to main content

Ισπανική σφυρίχτρα στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ - Τσέλσι

Κοινωνιολόγος στο επάγγελμα, ο Αλμπέρτο Ουνδιάνο Μαγένκο έχει διευθύνει αμέτρητα ματς σε Champions League και Europa League

Τον Ισπανό διαιτητή Αλμπέρτο Ουνδιάνο Μαγένκο όρισε η UEFA στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι στην Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο έμπειρος ρέφερι θα έχει ως βοηθούς τον Ραούλ Καμπαγέρο Μαρτίνεζ και τον Ινίγκο Πριέτο Λόπεζ, ενώ επιπρόσθετοι θα είναι ο Χοσέ Μαρτίνεζ και ο Χοσέ Γκονζάλες, με τον Χαβιέ Αγκιλάρ Ροντρίγκες να συμπληρώνει την ισπανική εξάδα, ως τέταρτος διαιτητής.

To who is who του Μαγένκο

Ένας πολύπειρος διαιτητής από την Παμπλόνα. Στην ηλικία των 44 ετών αποτελεί διαιτητή της Primera Division από το 2000 ενώ το 2004 χρίστηκε για πρώτη φορά και διεθνής!

Κοινωνιολόγος στο επάγγελμα, ο Ουνδιάνο Μαγένκο έχει διευθύνει αμέτρητα ματς σε Champions League και Europa League, αποτελώντας έναν από τους πλέον καταρτισμένους διαιτητές των φετινών ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ο Μαγένκο, μάλιστα, ήταν ο άρχοντας τριών αναμετρήσεων της Τσέλσι στο Champions League, ενώ βρέθηκε και στο Ουντινέζε – ΠΑΟΚ (0-0) στις 16/2/2012 στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League.

Εκτός από τον ΠΑΟΚ, ο Ισπανός ρέφερι έχει μεγάλη εμπειρία από ελληνικές ομάδες καθώς έχει διευθύνει και μια αναμέτρηση του Άρη στο Europa League, αλλά και τέσσερα ματς του Ολυμπιακού στο Champions League.