Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020
x

ΙΤΑΛΙΑ: ΕΩΣ ΤΙΣ 28 ΜΑΐΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ SERIE A

Η FIGC θα μελετήσει ένα αρχικό πρωτόκολλο, διαφορετικό από το πρωτόκολλο ομαδικής προπόνησης που εκπόνησαν η FMSI και η Λίγκα

Η ιταλική Serie A και η Ιταλική Αθλητική Ιατρική Ομοσπονδία (FMSI) μεταβιβάζουν το ιατρικό πρωτόκολλο για επανέναρξη των αγώνων στην Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIGC), η οποία θα το αξιολογήσει και θα το αποστείλει στην κυβέρνηση έως τις 28 Μαΐου.

Η εφημερίδα Corriere della Sera ισχυρίζεται ότι η FIGC θα μελετήσει ένα αρχικό πρωτόκολλο, διαφορετικό από το πρωτόκολλο ομαδικής προπόνησης που εκπόνησαν η FMSI και η Λίγκα, προτού το παραδώσει στην κυβέρνηση μέχρι την επόμενη Πέμπτη.

Σε σύγκριση με το πρωτόκολλο για την ομαδική προπόνηση, αυτό παρέχει μεγαλύτερη συχνότητα εξετάσεων και χρόνους καραντίνας που μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με την εξέλιξη της πανδημίας.

Ο πρόεδρος της FIGC, Γκαμπρέλε Γκραβίνα, πιέζει και για την επανέναρξη της Serie C (Γ΄ Εθνική), αλλά οι σύλλογοι φαίνονται δύσπιστοι για την υπόθεση ολοκλήρωσης της περιόδου, σύμφωνα με αναφορά της εφημερίδας Gazzetta dello Sport.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ