Skip to main content

Ιταλία: Τουρίστες έκαναν σερφ στο Μεγάλο Κανάλι της Βενετίας - Έφαγαν πρόστιμο 1.500 ευρώ

Ο δήμαρχος της Βενετίας Λουίτζι Μπρουνιάρο είχε αποκαλέσει χθες Τετάρτη «ανόητους» τους δύο τουρίστες που έκανα σερφ στο Μεγάλο Κανάλι της Βενετίας.

Δύο τουρίστες που εθεάθησαν να σερφάρουν με μηχανοκίνητες σανίδες στο περίφημο Μεγάλο Κανάλι της Βενετίας ταυτοποιήθηκαν από τις αρχές της ιταλικής πόλης, εντοπίστηκαν και τους επιβλήθηκε πρόστιμο.

Ο δήμαρχος της Βενετίας Λουίτζι Μπρουνιάρο είχε αποκαλέσει χθες Τετάρτη «ανόητους» τους δύο τουρίστες που απαθανατίζονταν σε βίντεο να κάνουν ελιγμούς με τα ηλεκτρικά surfboards ανάμεσα σε σκάφη και γόνδολες. Μάλιστα, προσέφερε ένα δείπνο σε εστιατόριο σε όποιον μπορούσε να τους αναγνωρίσει.

Η αστυνομία της Βενετίας δεν άργησε να φθάσει στα ίχνη τους και αφού τους εντόπισε, επέβαλε πρόστιμο 1.500 ευρώ στον καθένα, ενώ κατέσχεσε τις ηλεκτρικές σανίδες του σερφ (αξίας περίπου 25.000 ευρώ).

«Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια», έγραψε ο δήμαρχος της Βενετίας σε μήνυμά του στο Twitter, συμπληρώνοντας ότι η δημοτική αρχή σκόπευε να μηνύσει τους τουρίστες και να ενημερώσει τα προξενεία των χωρών τους για τη συμπεριφορά τους.