Skip to main content

Ιταλός στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, ο Βρέσκας στο Ατρόμητος - Άρης

Την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ θα σφυρίξει ο 36χρονος Ιταλός, Μίκαελ Φάμπρι - Ο Βρέσκας διευθύνει στο Περιστέρι

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ οι ρέφερι των ρεβάνς της φάσης των «8» του Κυπέλλου.

Την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ θα σφυρίξει ο 36χρονος Ιταλός, Μίκαελ Φάμπρι, ο οποίος θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του, Αλεσάντρο Κοστάντζο, και Ματέο Πασέρι.

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου) και στο VAR οι Ιταλοί Μάρκο Ντι Μπέλο και Στέφανο Αλάσσιο.

Την περασμένη σεζόν ο Φάμπρι είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τις αποφάσεις του στο ντέρμπι Γιουβέντους - Μίλαν και, μάλιστα, είχε τεθεί ζήτημα να υποβιβαστεί στη Β' κατηγορία.

Οι «ροσονέρι» είχαν έντονα παράπονα γιατί δεν τους δόθηκαν δύο πέναλτι, ενώ ζήτησαν και αποβολή του Μάντζουκιτς που δεν δόθηκε. Τελικά, συνέχισε να σφυρίζει ματς της Serie A.

Τον αγώνα ανάμεσα σε Ατρόμητο και Άρη στο Περιστέρι θα διευθύνει ο Γιώργος Βρέσκας του συνδέσμου Πιερίας, με βοηθούς τους Απτόσογλου (Αθηνών) και Δημόπουλο (Δυτ. Αττικής). 4ος ορίστηκε ο Μαλούτας (Ημαθίας), διαιτητής VAR ο Κοτσάνης (Δράμας) και AVAR ο Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής).