Skip to main content

ITG Group: H ολιστική προσέγγιση στο real estate της Θεσσαλονίκης έχει νέο σπίτι!

To ITG Group είναι το νέο σημείο αναφοράς στον εκσυγχρονισμό κατοικιών της Θεσσαλονίκης- Βρες τον χώρο που σου ταιριάζει με την καθοδήγηση των ειδικών

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που σχεδιάζει και αναδιαμορφώνει τον ιστό των αστικών ακινήτων. Παλαιές κατοικίες και διαμερίσματα παίρνουν ξανά ζωή, φέρνοντας νέο αέρα στις επενδύσεις, αλλά και στην αναβάθμιση της διαβίωσης στην πόλη. To ITG Group είναι το νέο σημείο αναφοράς στον εκσυγχρονισμό των κατοικιών της Θεσσαλονίκης με ένα διευρυμένο portfolio, που περιλαμβάνει 150 projects υψηλής αισθητικής και σύγχρονης λειτουργικότητας.

Το ITG Group πρωτοσυστήθηκε στο κοινό της πόλης το 2017, όταν o Ido Kaplan, η May Bernholtz και ο Adi Gensher, 3 φίλοι από το Ισραήλ, με διαφορετικά backgrounds, αλλά κοινή προσέγγιση στα εκσυγχρονισμένα μοντέλα διαβίωσης, ήρθαν στη Θεσσαλονίκη και αγάπησαν αμέσως την αύρα, την ατμόσφαιρα, την αστική, αλλά και ιστορική ομορφιά της. Κύριος και πρωταρχικός στόχος της ομάδας αποτέλεσε η ενσωμάτωση της τεχνογνωσίας και της εξειδίκευσης της στο τοπίο της πόλης με κύριο γνώμονα την αναβάθμιση των κατοικιών. Έκτοτε, η ομάδα του ITG Group έχει βάλει την υπογραφή της σε έργα μικρής και μεγάλης κλίμακας στην Τούμπα, τη Χαριλάου, την Καλαμαριά και στην ευρύτερη περιοχή του Λιμανιού.



Στόχο της ομάδας αποτελεί η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε κάθε project, από την αρχική εύρεση του ακινήτου, μέχρι και την τελική πώληση ή ενοικίασή του. Οι ολιστικές υπηρεσίες της εταιρείας στο real estate ξεκινούν από την αρχική  συμφωνία, περιλαμβάνουν την ανακαίνιση και το interior design, αλλά και την την τελική πώληση ή ενοικίαση και ανταποκρίνονται απόλυτα στις σύγχρονες ανάγκες των επαγγελματιών, φοιτητών, μόνιμων κατοίκων και των επενδυτών της Θεσσαλονίκης.

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες του ITG Group αναλαμβάνουν επενδυτικά ακίνητα που χρήζουν ανακαίνισης, ακολουθώντας κάθε φορά μια μοναδική προσέγγιση στην αναδιαμόρφωσή τους, με γνώμονα πάντα τις ανάγκες του πελάτη, αλλά και της αγοράς. Η εταιρεία αγοράζει τα διαθέσιμα ακίνητα για να δημιουργήσει για εκείνη και τους επενδυτές της, μια μακροπρόθεσμη σταθερή επένδυση με ετήσια απόδοση μίσθωσης περίπου 8-10%. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρει αποδοτικές επενδυτικές σχέσεις και αναβαθμισμένες συνθήκες στέγασης στους ενοικιαστές των ακινήτων.



Για το ITG Group η σύγχρονη διαβίωση δεν περιορίζεται αποκλειστικά στον χώρο στέγασης. Η αισθητική και η λειτουργικότητα που πρωταγωνιστεί στα ακίνητα προς ενοικίαση, έρχεται στο επίκεντρο και των υπόλοιπων χώρων του ακινήτου, καθώς δημιουργεί εκσυγχρονισμένους κοινόχρηστους χώρους που αποσκοπούν στην αναβάθμιση της διαβίωσης. Έτσι, δημιουργεί μεταξύ άλλων, γυμναστήρια και ειδικά διαμορφωμένες ταράτσες που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες για διασκέδαση, αλλά και άθληση των ενοικιαστών.

Οι επαγγελματίες του ITG Group αντιλαμβάνονται πως η πόλη της Θεσσαλονίκης εξελίσσεται ραγδαία, όπως άλλωστε εξελίσσονται και οι ανάγκες των κατοίκων της και η κάλυψη αυτών των αναγκών αποτελεί τον πυρήνα της φιλοσοφίας της.



Για το ITG Group, η εξυπηρέτηση των ενοικιαστών και των ιδιοκτητών ακινήτων είναι συνυφασμένη με την άμεση ανταπόκριση. Το γραφείο διαχείρισης της εταιρείας ακολουθεί την ίδια ολιστική προσέγγιση των ιδρυτών, προσφέροντας τις υπηρεσίες του 24/7 στους ενοίκους για επισκευές, αντικαταστάσεις λογαριασμών, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα χρήζει λύσης.

Αν ενδιαφέρεσαι για πώληση ακινήτων, αν ψάχνεις ενοικίαση ή επιθυμείς να επενδύσεις σε ακίνητα, το ITG Group και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του είναι στη διάθεσή σου, με απλοποιημένες και αποτελεσματικές διαδικασίες! Η ομάδα αντιμετωπίζει κάθε αίτημά σου προσωπικά, φροντίζοντας πάντα να προσφέρει εξατομικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις! Βρες άμεσα τον χώρο που σε εκφράζει και ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου, με απόλυτη διαφάνεια και φυσικά την καθοδήγηση των ειδικών στο σύγχρονο real estate!

 Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.