Skip to main content

Ηθικά έκπτωτος ο Αλέξης Τσίπρας, λέει ο Μητσοτάκης

Κορόιδεψε τον ελληνικό λαό, καθώς αφού του υποσχέθηκε την 13η σύνταξη, τώρα έρχεται και του κόβει την 12η, τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ

«Ηθικά έκπτωτο» χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ο πρωθυπουργός, υποστήριξε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κορόιδεψε τον ελληνικό λαό, καθώς αφού του υποσχέθηκε την 13η σύνταξη, τώρα έρχεται και του κόβει την 12η. «Θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ, συνέχισε, «και τώρα όχι απλά δεν καταργείται, αλλά ενισχύεται η φοροκαταιγίδα σ’ όλη την ακίνητη περιουσία».

«Όταν ο κ. Τσίπρας ζητάει τώρα προτάσεις να του θυμίσω ότι προεκλογικά είχα καταθέσει κοστολογημένες προτάσεις ισοδύναμων μέτρων που αφορούσαν στην περικοπή των δαπανών» έσπευσε να σημειώσει ο κ. Μητσοτάκης.

Όσον αφορά στην εσωκομματική διαδικασία, υποστήριξε ότι η ΝΔ χρειάζεται τους απλούς ανθρώπους, ώστε να γυρίσει σελίδα. «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι τα ψηφοδέλτια θα στελεχώνονται μόνο με κομματικά στελέχη που δεν έχουν κολλήσει ένσημα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Η Νέα Δημοκρατία σήμερα είναι ένα κόμμα μηχανισμών και όλοι προσδιορίζονται ανάλογα με τον ποιον ξέρουν», κατήγγειλε και ξεκαθάρισε ότι «με μένα αυτά θα τελειώσουν».