Skip to main content

Ηθοποιοί ζητούν τη στήριξη Μητσοτάκη - Σακελλαροπούλου μετά τις καταγγελίες

Μέσω αναδημοσιεύσεων στα social media ηθοποιοί ζητούν τη στήριξη του πρωθυπουργού και της Προέδρου της Δημοκρατίας μετά τις καταγγελίες.

Ηθοποιοί ζητούν τη στήριξη των Κυριάκου Μητσοτάκη και Κατερίνας Σακελλαροπούλου μετά την σωρεία καταγγελιών περί κακοποίησης.

Η Ζέτα Δούκα αναδημοσίευσε αρχικά στο προφίλ της δυο Instagram Stories του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, ο οποίος απευθυνόμενος στους Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρει: «Ερώτηση κρίσεως: Γιατί επικοινωνήσατε, όπως ο ίδιος είπατε στη σελίδα σας στο Facebook με τη Σοφία Μπεκατώρου, όταν βγήκε στην επιφάνεια το τραγικό συμβάν της, ενώ για τις τόσες τραγικές επίσης ιστορίες και καταγγελίες που ακούγονται από γυναίκες και άνδρες στον καλλιτεχνικό χώρο δεν έχετε κάνει μια σχετική δήλωση; Με σεβασμό πάντα στο πρόσωπό σας και στο αξίωμά σας», έγραψε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό. Και συνέχισε με ανάρτηση για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Εύχομαι να φανεί αντάξια και σε αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου».

Η Ζέτα Δούκα, που πριν από μερικές ημέρες είχε καταγγείλει δημοσίως τον Γιώργο Κιμούλη για ψυχική, λεκτική και σωματική βία κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, συνέχισε με ένα Instagram Story όπου έκανε επίσης mention τον πρωθυπουργό και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζητώντας τους να πάρουν θέση απέναντι σε όσα συμβαίνουν στον χώρο της Τέχνης.

«Οι αποκαλύψεις της σπουδαίας Σοφίας Μπεκατώρου, που έφεραν στο φως εγκλήματα που ταλανίζουν επί χρόνια τον αθλητικό χώρο, άνοιξαν τον Ασκό του Αιόλου, αποκαλύπτοντας αντίστοιχες πράξεις που βασανίζουν χρόνια το καλλιτεχνικό στερέωμα. Μετράμε πλέον δύο εβδομάδες και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Με όλο το σεβασμό στα αξιώματα και τα πρόσωπά σας, παρακαλούμε θερμά απέναντι σε αυτά τα γεγονότα, υποδεικνύοντας ένας κράτος δικαίου όπου οι πολίτες έχουμε δικαίωμα στην αλήθεια, την ισότητα και την προστασία των θεμελιωδών μας δικαιωμάτων», σημείωσε η ηθοποιός στο μήνυμά της.

Το μήνυμα της Ζέτα Δούκα κοινοποίησαν μέσω Instagram πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, ανάμεσά τους η Μαρία Ναυπλιώτου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Δημήτρης Μοθωναίος, η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Γιώργος Καραμίχος.

Πηγή: www.lifo.gr