Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020
x

IT’S MAGIC TIME ΣΤΟ MEDITERRANEAN COSMOS ΑΠΟ 31 ΜΑΐΟΥ

Μικροί και μεγάλοι με μαγικά εικαστικά εργαστήρια και μοναδικά show με ταχυδακτυλουργικά και κόλπα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

It’s magic time στο Mediterranean Cosmos, ο απόλυτος προορισμός για shopping και διασκέδαση για όλη την οικογένεια, προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να ζήσουν «μαγικές» στιγμές.

Από τις 31 Μαΐου μέχρι και τις 15 Ιουνίου, μικροί και μεγάλοι με μαγικά εικαστικά εργαστήρια και μοναδικά show με ταχυδακτυλουργικά και κόλπα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Το μαγικό εργαστήρι ανοίγει και οι μικροί φίλοι του Mediterranean Cosmos θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν μαγικά καπέλα και ραβδάκια, τις δικές τους τρισδιάστατες παλάμες και άλλες ευφάνταστες illusion κατασκευές.

Παράλληλα, στο Stand Up Magic Show και το Crazy Comic Magic Show, μαγικά μπουκάλια θα πολλαπλασιαστούν, θα εξαφανιστούν και θα μεταμορφωθούν σε ποτήρια με γάλα. Πολύχρωμα λουλούδια και μαντίλια θα εμφανιστούν από ένα τελείως άδειο κουτί και ένα τεράστιο μαγικό ραβδί θα κάνει την εμφάνισή του από μια μικρή μαγική τσάντα. Πάντα με τη βοήθεια των παιδιών.

Και την Παρασκευή 7 Ιουνίου, από τις 17:00 έως τις 21:00, και το Σάββατο 8 Ιουνίου, από τις 12:00 έως τις 19:00, όσοι δώσουν το παρών θα απολαύσουν ένα ξεχωριστό μαγικό show που θα μείνει σε όλους αξέχαστο.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Οι δραστηριότητες είναι κατάλληλες για παιδιά ηλικίας άνω των 3 ετών.

Είσοδος ελεύθερη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ