Skip to main content

Ήττα για την Εθνική (2-0) από τη Φινλανδία στο Τάμπερε (video)

Οι Σκανδιναβοί έκαναν το 4χ4 αγκαλιάζοντας την πρώτη θέση – Κακή η «γαλανόλευκη» ξανά εκτός έδρας που είδε τον Παπασταθόπουλο να αποχωρεί τραυματίας

Την ήττα με 2-0 από τη Φινλανδία γνώρισε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στο Τάμπερε για την 4η αγωνιστική του UEFA Nations League.

Η «γαλανόλευκη» παρουσίασε κακή εικόνα ξανά και μοιραία δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι με αποτέλεσμα να παραμένει στη 2η θέση με 6 βαθμούς ενώ η Φινλανδία που έκανε το 4χ4 βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 12 βαθμούς.

Οι Σκανδιναβοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 46΄με κοντινό πλασέ του Σόιρι ενώ κλείδωσαν τη νίκη στο 89΄με πλασέ του Καμαρά έπειτα από εντυπωσιακή προσπάθεια και γύρισμα του Λουντ.

Σημειώνεται πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε πολύ σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 87΄όταν ο Κουλούρης σούταρε με το αριστερό από καλή θέση όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χραντέτσκι.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη πως ο Παπασταθόπουλος αντιμετώπισε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε πριν την έναρξη του 2ου ημιχρόνου από τον Τζαβέλλα ενώ ο Καλαματιανός στόπερ της Άρσεναλ θα υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Οι συνθέσεις:

Φινλανδία (Κανέρβα): Χραντέτσκι, Αραγιούρι, Τόιβιο, Καμαρά, Σόιρι (86' Πίρινεν), Σπαρβ, Ουρόνεν, Λουντ, Τουόμινεν (91' Καργιαλάινεν), Ραϊτάλα, Πούκι (12' Σκραμπ).

Ελλάδα (Σκίμπε): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιμίκας, Παπασταθόπουλος (46' Τζαβέλλας), Μανωλάς, Ζέκα, Κουρμπέλης, Φορτούνης, Πέλκας (73' Κουλούρης), Μπακασέτας (55' Χριστοδουλόπουλος), Μήτρογλου.