Skip to main content

Ήττα για τον κακό Άρη στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό (vid)

Οι κίτρινοι με αυτή την ήττα απώλεσαν την τρίτη θέση στη βαθμολογία την οποία κατέλαβαν οι πράσινοι με το τρίποντο που πήραν.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Άρη για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της τρίτης θέσης. Το τριφύλλι έφτασε τους 54 βαθμούς και προσπέρασε τους Θεσσαλονικείς που έμειναν στους 53.

Το ματς είχε ένταση με τις δύο ομάδες να παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις για τη νίκη. Ο Άρης ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Καμαρά με δεύτερη κίτρινη κάρτα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν την πρώτη τελική στο ματς με τον Γκάμα στο δεύτερο λεπτό. Οι δύο ομάδες κυκλοφορούσαν τη μπάλα έχοντας ως προτεραιότητα την άμυνά τους.

Στο 20ο λεπτό ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι με τον Παλάσιος. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς απείλησε ξανά με τον Πέρεθ στο 25’ αλλά η προσπάθειά του βρήκε στον Ματίγια και ο Κουέστα μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

Στο 28’ το τριφύλλι άνοιξε το σκορ με τον Σένκεφελντ. Ο Αϊτόρ εκτέλεσε φάουλ, ο αμυντικός των γηπεδούχων πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

 

 

Το ματς είχε μεγάλη ένταση με αρκετές αψιμαχίες μεταξύ των παικτών. Στο 45’ ο Καμαρά δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για κλοτσιά που έδωσε στον Βιγιαφάνιες.

Με το ξεκίνημα του δεύτερο ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο γκολ με τον Αϊτόρ. Λίγο αργότερα ήταν σειρά του Άρη να κάνει μία τελική με τον Γκάνεα.

Το ματς είχε αποκτήσει έναν τρελό ρυθμό με τις δύο ομάδες να χάνουν από μία ευκαιρία με Ιωαννίδη και Μαντσίνι. Στο 59’ ο Παλάσιος βρήκε τον Αϊτόρ με τον τελευταίο να αναγκάζει τον Κουέστα σε μία εντυπωσιακή επέμβαση.

Στο 65’ ο Βιγιαφάνιες σούταρε εκτέλεσε απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να βγαίνει λίγο άουτ. Πέντε περίπου λεπτά αργότερα, ο Πάλμα σούταρε αλλά ο Μπρινιόλι μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.

Στο φινάλε του ματς ο ρυθμός έπεσε. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη και παραμένει αήττητος στη διαδικασία των πλέι οφ.