Skip to main content

Ιβάν Σαββίδης: Αιώνιο παράδειγμα ο ηρωισμός των Ελλήνων

Η 28 Οκτωβρίου θα παραμείνει για πάντα στην ιστορία του ελληνικού λαού ως ημέρα εθνικής υπερηφάνειας και ευγνωμοσύνης, ανέφερε ο Ιβάν Σαββίδης.

Tην τεράστια συμβολή που διαδραμάτισε στην παγκόσμια ιστορία ο ηρωισμός και ο πατριωτισμός των Ελλήνων, τόνισε σε μήνυμά του για την 28η Οκτωβρίου, ο Ιβάν Σαββίδης.

Αναλυτικά το μήνυμα του προέδρου και ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ:

«Η 28 Οκτωβρίου θα παραμείνει για πάντα στην ιστορία του ελληνικού λαού ως ημέρα εθνικής υπερηφάνειας και ευγνωμοσύνης για εκείνους ήταν οι πρώτοι που έδωσαν μια άξια απόρριψη στον φασιστικό επιτιθέμενο.

Το θάρρος, η σταθερότητα, ο ηρωισμός, η ανιδιοτελή αφοσίωση των Ελλήνων πατριωτών στην πατρίδα είναι ένα αιώνιο παράδειγμα που θα ακολουθεί τις μελλοντικές γενιές.

Οι άθλοι των Ελλήνων είναι ένα παράδειγμα ιθαγένειας, πίστης στα ιδανικά της ελευθερίας, της ηθικής, της δημιουργίας.

Οι δεκαετίες περνούν, αλλά το “ΟΧΙ”, που ο ελληνικός λαός είπε ενάντια σε φασισμό, πόλεμο και βία, δεν χάνει τη σημασία του. Σήμερα πρέπει επίσης να αντιμετωπίσουμε σθεναρά κάθε κακό που απειλεί την επικρατούσα παγκόσμια τάξη.

Αυτή η σημαντική ημέρα να μας δώσει νέα δύναμη για δημιουργική δουλειά προς όφελος του ελληνικού λαού, για την ευημερία της Ελλάδας και την ειρήνη στη γη.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Αντιμονοπωλιακής Επιτροπής των Ελλήνων της Ρωσίας

Ιβάν Σαββίδης».