Skip to main content

Ιβάν Σαββίδης: Ο ΠΑΟΚ δεν πωλείται, είναι η ψυχή μου - Δεν έχω προβλήματα υγείας

«Έχω κάνει τρία εμβόλια, αλλά δεν έχω αναπτύξει αντισώματα. Άρα, πρέπει να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον συγχρωτισμό μου με άλλους ανθρώπους»

Απαντήσεις στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί περί πώλησης του τηλεοπτικού σταθμού Open, πώλησης του ΠΑΟΚ και προβλημάτων υγείας έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης μιλώντας στους εργαζόμενους του καναλιού του οποίου είναι ιδιοκτήτης.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε συζητήσεις με εργαζομένους το Open στις οποίες δέχθηκε μια σειρά ερωτήσεων αναφορικά με τα σχέδια του για το κανάλι.

Η συζήτηση άνοιξε και έφτασε μέχρι και τον ΠΑΟΚ. Σε εκείνο το σημείο, σύμφωνα με το PAOK24.com, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ χτύπησε το χέρι στο στήθος του και είπε σε όλους οτι ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή του και δεν θα την πουλήσει ποτέ. «Δεν υπάρχει τιμή πώλησης για την ψυχή», φέρεται να τόνισε.

Όσον αφορά το Open ξεκαθάρισε ότι δεν πωλείται. Ο ίδιος είπε ότι δεν σκέφτηκε ούτε μία στιγμή κάτι τέτοιο και, βέβαια, δεν έκανε ποτέ τέτοια διαπραγμάτευση. «Θα χτίσουμε πάνω στην επιτυχία του τελευταίου διαστήματος. Θα ήμουν τρελός αν άφηνα έτσι μία επένδυση που έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ» είπε.

Δεύτερον, είπε ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα υγείας. Τα σενάρια κυκλοφορούν κάποιοι που τον πολεμούν με όλους τους τρόπους. Χρησιμοποίησε, μάλιστα, μια παλιά ρώσικη παροιμία για να διαψεύσει με χιούμορ όσους διακινούν τις φήμες. «Θα φροντίσω να μην κρυολογήσω στην κηδεία τους», είπε χαμογελώντας.

Εξήγησε, πάντως, τον λόγο για τον οποίο δεν έχει δημόσιες εμφανίσεις την περίοδο της πανδημίας. «Έχω κάνει τρία εμβόλια, αλλά ο οργανισμός μου δεν έχει αναπτύξει αντισώματα. Άρα, πρέπει να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον συγχρωτισμό μου με άλλους ανθρώπους. Δεν υπάρχει λόγος να θέσω σε κίνδυνο τη δική μου υγεία και των άλλων, από τη στιγμή που όλα μπορούν να γίνουν μέσω βιντεοκλήσης. Δουλεύω 16-18 ώρες την ημέρα», κατέληξε.