Skip to main content

Ίβιτς: Το μεγαλύτερο μερίδιο των επιτυχιών ανήκει στον Σαββίδη

«Δεν ήταν εύκολο να φέρω τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ, είναι ο καλύτερος του επιθετικός τα τελευταία 20 χρόνια», είπε ο τεχνικός της Μακάμπι.

Για την πορεία του στον ΠΑΟΚ και τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Βλάνταν Ίβιτς παραχωρώντας συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην ιστοσελίδα «mozzartsport.com».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σέρβος προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ:

«Το πιο μεγάλο μερίδιο στις επιτυχίες του ΠΑΟΚ, το έχει ο πρόεδρος της ομάδας Ιβάν Σαββίδης που πήρε τον σύλλογο όταν τελείωσα την ποδοσφαιρική μου καριέρα.

Δεν ήταν εύκολο να φέρω τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ. Καταβλήθηκαν 2.000.000 ευρώ στην Λέγκια και είναι δύσκολο να φέρεις έναν παίκτη που έχει την ίδια εθνικότητα με εσένα, ως ξένος προπονητής σε άλλη χώρα, ειδικά όταν πληρώνεις ένα τέτοιο ποσό.

Θυμάμαι ότι είχα πάει τον Ιούνιο του 2016 να δω αγώνα της Λέγκια για τον Νεμάνια Νίκολιτς και είδα τελικά τον Πρίγιοβιτς. Στην συνέχεια πήγα ξανά τον Δεκέμβριο στην Βαρσοβία και ευτυχώς ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ με άκουσε. Ο Πρίγιοβιτς είναι ο καλύτερος επιθετικός της ομάδας τα τελευταία 20 χρόνια. Ο άνθρωπος έδωσε συνολικά 60 γκολ στον ΠΑΟΚ».